2777
2789

عدس پلو بود  پسرم نخورد سیب زمینی سرخ کردم،   سیر نشد، دستور فرمود نودل گذاشتم تو آبجوش😤😤😤😤 کسی میدونه تا چه سنی باید این آشغالا رو به غذای واقعی ترجیح بده؟!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خاموشیه؟  چ زود میخوابین

اخه ۷ بیدار میشیم تا شبم نمیخوابیم‌بچه ها هم مدرسه میرن باید زود بخوابن.البته من معمولا تا ۱۱ ۱۲ بیدارم.ولی راس ۸ تا ۹خاموشیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ووای😍😍😋

نوش جان

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

تو روشنی فقط 🤣🤣 چه خوبه زود میخوابین

دقیقا.من موندم ی کم استراحت کنم برم سراغ خیاطیم.بچه ها اگه دیر بخوابن صبح برای مدرسه سخت بیدار میشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وای دلم خواست

عزیزدلم.. نیستی کنارم گرنه درست میکردم می‌آوردم برات دورت بگردم💛🥺

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.