2777
2789
عنوان

زنگش بزنم یا نه؟!

99 بازدید | 13 پست

بچا من با پارتنرم سر یه موضوع بزرگ دعوامون شد دیروز همین موقا...ولی خب اخرش موقع خدافظی کلی ارومم کردو اینا...مقصر من بودم:)

و در رابطه با همین چیزا یسری چیزا تو پیام بش گفتم...ك حرفام حرفای مهمی بودنو...صب اومد ی سلام نوشتو حالمو پرسید...حالا دگ‌ نه اون زنگ زده نه من...بنظرتون زنگ بزنم؟:)...یا شاید کلا میخواد حذفم کنه از زندگیش؟:)...چون اشتباهم بزرگ بوده...

اما اخه لحن دیروزش اینو القا نمی‌کرد:)

بنظرتون بهش فرصت بدم تصمیم بگیره یا خودم زنگ بزنم؟..

از دیروز قرار ندارم خصوصا امروز همش دلم میگیره؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز به جوابی نرسیدی که جوابشو بدی؟

خب هنوز جواب خاصی نداده

علاقه ای به صحبت کردن تو چت نداره فککنم منتظره زنگ بزنم...ولی خب اگه میخواست حرف بزنه بعد پیاممم زنگ میزد دیگه...وای دارم دیوونه میشممم

خب هنوز جواب خاصی نداده علاقه ای به صحبت کردن تو چت نداره فککنم منتظره زنگ بزنم...ولی خب اگه میخواس ...

حالا اشکال نداره خودت زنگ بزن اگه دوسش داری نذار دلخوریتون طولانی بشه.هیچی ارزش اینو نداره آدم عزیزش رو ناراحت بزاره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
حالا اشکال نداره خودت زنگ بزن اگه دوسش داری نذار دلخوریتون طولانی بشه.هیچی ارزش اینو نداره آدم عزیزش ...

زدم لحنش مهربون بود وای ذوق کردممم:)))

ولی بیرون بود گف زنگت میزنم تا یساعت:)

حالا میتونم بشینم مث ادم درسمو بخونم این یساعت بعد یه روز..

زدم لحنش مهربون بود وای ذوق کردممم:))) ولی بیرون بود گف زنگت میزنم تا یساعت:) حالا میتونم بشینم مث ...

دیدی عزیزم.میدونم دوسش داری.نمیدونم رابطتتون برای ازدواج یا نه ولی زندگی اینقدر چالش داره که دیگه خودتون برای خودتون چالش درست نکنین.از عشق ورزیدن به هم لذت ببرین بی توقع به هم عشق بدین.خوشحال شدم عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

تا وقتی میتونی با زبون خوش مشکلات رو حل کنین اینقد تلخی نکنین

من با شوهرم دوست بودم جفتمون بخاطر ندونم کاری هامون و همین مغرور بازیا الان داریم طلاق میگیریم

پرورده کوردم❤