2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره منم اینجوری بود با چشمایه ابی بعد از یکسالگی چشماش سبز شد و رنگ \وستش روشنتر..
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

2803
مریم درست میگه گاهی بچه ژنه چند نسل قبل رو میبره
منم یه همکار دارم همه فامیل سبزه و مشکی بچه اینا بور و چشم آبیه

دعا کنین بچه منم ژن بابابزرگمو ببره چشماش آبی بشه
@2bare_man
عزیزم دختر منم 8 ماهشه و دقیقا مثل شما.من و همسرم سفید و بور دخترمون سبزه .هر کی میبینه میگه این با نمک دختر دختر شماست؟ البته از اول که به دنیا اومده خیلی روشنتر شده ولی خوب بازم سبزست دیگه!!!!
زندگی چون گل سرخیست،پر از خار پر از برگ و پر از عطر لطیف...
ممنونم البته همسرم میگه پوست بچه نازکه و تیرگیش بخاطر رنگ قرمز رگهاشه . درست میشه.اما چون حرفش علمی نیست دلگرمم نمیکنه. یه سوال دیگه رنگ چشاش با هم فرق داره یکی پررنگتره یهنی درست میشه ؟
ما یکی از آشناهامون زن و شوهر هر دو سبزه هستند بچشون بوره !!!!!! یعنی ممکنه بزرگتر بشه سبزه بشه ؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
2804
من و شوهرم هم سفیدیم...پسرم سبزه بود به دنیا اومد ولی دستاش سفید سفید الان که 11 ماهشه رنگش سفید شده...به وزن تولد هم بستگی داره
اگر روزی...محبت کردی بی منت! لذت بردی بی گناه!..بخشیدی بدون شرط!!...بدان آنروز واقعا زندگی کردی.
2805
دختر خاله من سفید چشم آبی آبی و شوهرش سبزه تند و هیکل بزرگی داره و یه نموره کم مو هستش(البته مرد محترمیه ها)جالب اینه که پسرشون که الان 6سالشه از لحاظ تیپو قیافه کپی باباشه با پوست سفید و چشمای آبی مامانش.نمیدونین چه ترکیب جالبی شده.مانی یه تیپ خاص شده.اصلاح نژاد به این میگن!
خواهرای من! یادتون نره ما زنا اول یه آدمیم با همه ی دلمشغولیای یه آدم، بعدش یه مادر و یه همسر.
,ck,وزن تولدش 3450 . دستاش نسبت به بقیه بدن سفیدتره- زردی ام گرفت. آمپولی چیزی نزدم.
هی عذاب وجدان دارم چیپس و هله هوله خوردم از اونا باشه اخه تو یه جایی خوندم چیپس و پفک و.. پوست تیره میشه نمیدونم درسته یا نه
ممنون از اینکه جواب میدین
.
2801