2777
2789
عنوان

پسری که گل کشیده؟

1675 بازدید | 48 پست

میشه بهش اعتماد کرد؟

تاحالا کشیده

یک معلم زبان و بازیگر تئاترم،زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق زبان انگلیسی،ادبیات،کتاب،سینما و تئاتر 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝

نه😐

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

نه به هیچ عنوان. پسری که به خودش جربزه داده به مواد مخدر لب بزنه ادامه ی راهو هم میره. من پدر و مادرم با این کار زندگیمونو به آتیش کشیدن. الان دیگه حالم از هرچی معتاده بهم میخوره . حتی بگن طرف فقط یه سیگار میکشه هم اعتماد نمیکنم بهش

اونایی ک میگن ن چرا دلیلش اگ پسری ک دست داشته باشه بگی دیگه نکش نمی‌کشه بعد گل اعتیاد آور نیست

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

اون بهش مزه داده ازین ب بعد درخت میکشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌