نخست اینکه میگرن درمان ندارد، هر کس ادعای درمان میگرن کرد به کلیه نظراتش توجه نکن
عمده دلیل میگرن ارثی و مشکلات وراثتی هست حتی ممکنه از چند نسل قبل مثل پدربزرگ و پدر پدربزرگت به ارث برسه و حتی پدر و مادرت هم نداشته باشن میگرن
دوم حتما به پزشک مغز و اعصاب مراجعه تا نوع میگرنت تشخیص داده بشه(هر سردردی میگرن نیست) و مرحله بعد امتحان داروهای مختلف هست، هیچ دکتری تشخیص قطعی و دارویی نمیده ، بر اساس وضعیت بدنی باید داروهای پیشگیری از حملات میگرن رو امتحان کنه روی بدنت، برای بعضی ها سدیم والپروات جواب میده که داروی پیشگیری صرع هست ولی برای میگرن هم جواب داده و برای بعضی دیگر داروهای دیگر
هیچ داروی پیشگیری اختصاصی میگرن هم وجود نداره
مطلب بعدی قرصها و داروهایی هست که بهت پیشنهاد میشه که تماما مسکن هایی هستن که موقع حملات میگرن استفاده میشن که هر چقدر با مسکن های ضعیف تر شروع کنی بهتره چون اگه مسکن قوی بخوری ممکنه چند سال بلافاصله دردت ساکت شه اما بدنت عادت می کنه و کم کم اون مسکن هم تاثیرش رو از دست میده و مجبور به تزریق آمپول های مسکن میشی و دردهای بدتر
در مورد پیشگیری هم هر کسی به نوعی پیشگیری میکنه یکی به نور زیاد حساسه، عصبی شدن، ناراحتی، شادی بیش از حد، قهوه، سرخ کردنی، بوی تند و .... هر کدام روی یکی اثر داره و همه اینها برای یک نفر صادق نیست، بنابراین اول موارد حساسیت زای خودت رو پیدا کن و دوری کن ازش
مرحله بعدی هم اینکه میگن با شروع میگرن برو تو اتاق تاریک یا بخواب یا پدمیگرن بذار یا ..... هم برای همه صادق نیست ، این مورد هم باید خودت روشهای کمتر شدن درد رو پیدا کنی
خودت من اوایل سردردهام می خوابیدم اما بدتر میشد، یکبار مجبور شدم موقع سردرد (سردردهای من با پیش علائم اختلال در بینایی شروع میشه) تو خیابون باشم و جایی نداشتم برم، بیست دقیقه مجبور به تحمل درد شدم ولی بعدش دیدم از میزان درد کاسته شد و فهمیدم وقتی میگرنم شروع میشه اگه خودم رو سرگرم کار یا صحبت یا خوردن کنم سردردم تخفیف پیدا می کنه، بنابراین روشهای خودم رو برای مقابله پیدا کردم و یه مورد دیگه اینکه من موقعی که می خوابیدم برای سردرد و بیدار میشدم، بازم فردا سرم سنگین بود ولی از وقتی که موقع سردرد کار می کنم و مشغولم بعد از خواب شب دیگه فرداش سرسنگینی ندارم
مورد دیگه هم اینکه فهمیدم درمان قطعی سردرد میگرن خواب شب و ساعت تسکین کامل درد بین ساعت 3 تا 5 صبح هست که البته اینم شاید فقط در مورد من صادق باشه
اینم یادتون باشه بالاخره میگرن هست و باید یه درد ضعیفی رو هم تحمل کرد (بعد استفاده از مسکن و روشهای درمانی)
این تجربیات من از 24 سال میگرن