2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این توضیح نفهمیدم کلا😑

شما میگی هلدینگ خودش کار جدا انجام بده میگم به کل اون شرکت اصلی و شرکت‌های زیر مجموعه میگن هلدینگ 

چیزی که منظورتون هست شرکت اصلی یا شرکت مادر هست که اون شرکت فعالیت خودش سرمایه‌گذاری هست و تمرکزش میزاره روی پیدا کردن شرکت‌های سودده برای بزرگتر کردن هلدینگ 

خودش فرصت اینو نداره که مثلا کفش تولید کنه اگر ایده خاصی برای کفش داره یک شرکت تولید کفش میخره که اون انجام بده 

ساده تر نمیتونم بگم 

شما میگی هلدینگ خودش کار جدا انجام بده میگم به کل اون شرکت اصلی و شرکت‌های زیر مجموعه میگن هلدینگ&nb ...

ی سوال دیگه فیلم زخم کاری دیده باشی هلدینگ دارن ک اونجا خود هلدینگ مثلا یکی رو میفرسته معامله نفتی انجام بده این الان چطوریه هلدینگ گفتی خودش کاری نمیکنه

ی سوال دیگه فیلم زخم کاری دیده باشی هلدینگ دارن ک اونجا خود هلدینگ مثلا یکی رو میفرسته معامله نفتی ا ...

پسر خوب من گفتم هلدینگ به کل مجموعه میگن سرمایه گذار اصلی (شرکت مادر ) تصمیم به معامله نفتی میگیره خوب شرکت نفتی داره میره برای معامله دیگه 

گفتم میتونه تو امورات شرکت های زیر مجموعه دخالت کنه ولی سرمایه گذار معمولا اینکار نمیکنه مگر اینکه یه معامله خاص باش که ترجیح بده دخالت کنه 

در ضمن تحت تاثیر فیلم میخوای کاری انجام بدی که اطلاعاتت خیلی کمه بهتر نیست بری تحقیقات گسترده تری انجام بدی اگر واقعا میخوای انجامش بدی دنیای واقعی مثل فیلم نیست 

پسر خوب من گفتم هلدینگ به کل مجموعه میگن سرمایه گذار اصلی (شرکت مادر ) تصمیم به معامله نفتی میگیره خ ...

آره میخام انجامش بدم ولی مهارت هایی ک میخاد دقیق نمیدونم چیه کجا باید رفت دنبالش اینا اصلا معلوم نیس

آره میخام انجامش بدم ولی مهارت هایی ک میخاد دقیق نمیدونم چیه کجا باید رفت دنبالش اینا اصلا معلوم نیس

برو اول هلدینگهای معروف شناسایی کن بعد مسیرشون زیر مجموعه هاش بررسی کن 

مثل هلدینگ بزنم خودم ک نمیتونم فعالیتی داشته باشم ک معامله پس باید شرکت های زیر مجموعم تو اون صنعتی ...

شما برو اول هلدینگهای معروف بررسی کن 

من اطلاعاتم بالاست به دلیل رشته و شغلم ولی متخصص نیستم