2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بگو ببینم چقدر اطلاع داری

خوب از اول بگو هلدینگ به زبان ساده چیه تا جواب بهتری بگیری 

ساده ترین تعریفی که میتونم ارایه بدم اینکه یک شرکت با سرمایه فراوان ۸۰ درصد سهام چند تا شرکت دیگه که هر کدوم ممکنه فعالیتهای متفاوت داشته باشن میخره وقتی درصد سهام اینقدر باشه یعنی شرکت سرمایه گزار امورات اون شرکت‌ها رو دست میگیره 

هرچی تعداد شرکت های زیر مجموعه بیشتر باشه هلدینگ گسترده تره 

ایشالله که متوجه شدی 

هلدینگ تا جایی که من میدونم یه شرکته با کلللی سرمایه که تحقیق میکنه هرجا براش سود داشت اونجا سرمایه گذاری میکنه مثلا واردات یا صادرات برج سازی ویلا سازی واردات خودرو و...

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خوب از اول بگو هلدینگ به زبان ساده چیه تا جواب بهتری بگیری  ساده ترین تعریفی که میتونم ارایه ب ...

خب اینا همه رو خوندم میدونم

سوالم اینه مهارتی باید داشته باشم برا این کار ؟

خب اینا همه رو خوندم میدونم سوالم اینه مهارتی باید داشته باشم برا این کار ؟

بله مهارت مدیریت ، ارتباطات، تحلیل سرمایه، آشنایی با صنعت شرکت‌های زیر مجموعه، هوش و پول 

اینا حداقلهاش هست 

بله مهارت مدیریت ، ارتباطات، تحلیل سرمایه، آشنایی با صنعت شرکت‌های زیر مجموعه، هوش و پول  اینا ...

مثلا ی شرکت کارش صادرات و واردات باشه بعد مثلا ۸۰ درصد سهامش بخری زیر مجموعت میشه حالا سوالم اینه اون شرکت برای صادر ات ک بخاد انجام هلدینگ اینجا باید چکار کنه؟

هلدینگ باید بره سر معامله؟

چطور باید یاد گرفت اینا رو 🤦‍♂️

هوش مالی که ارثی هست 

مهندسی صنایع بخونی تا حدی با صنعتها آشنا میشی همزمان دوره های مدیریتی بری و همینطور دوره های مهارتهای ارتباطی و سخنوری و مذاکره 

به جز اینا برای اینکه با افراد لازم هم آشنا بشی باید دوره های مختلف بری تا بتونی لینکهای مفید پیدا کنی 

دوره حسابداری و تحلیل سرمایه هم احتمالا میتونه کمک کننده باشه 

البته نمیدونم سرمایه لازم برای اجرای همه اینا دارین یا نه 

راه دیگه ای هم که هست هلدینگ معروف پیدا کنی به هر عنوانی استخدام بشی اینقدر زیر دست تو بخش‌های مختلف بچرخی که امور بطور تجربی یاد بگیری 

مثلا ی شرکت کارش صادرات و واردات باشه بعد مثلا ۸۰ درصد سهامش بخری زیر مجموعت میشه حالا سوالم اینه او ...

نه اونا خودشون معامله انجام میدن البته اگر هلدینگ بخواد میتونه دخالت کنه ولی در عمل شرکت مادر تو سود و زیان شریک هست توی امورات اصلی دخالت نمیکنه یعنی وقت نمیکنه 

بعد خود هلدینگ میتونی فعالیتی داشته باشه یا نه؟

ببین پسرم به مجموعه شرکت اصلی و شرکت های وابسته میگن هلدینگ 

شرکت اصلی معمولا فقط کارش سرمایه گذاری و رصد شرکت‌های فعال در بورس و فارکس هست برای گسترش هلدینگ نه چیز دیگه 

اگر قرار باشه کاری هم انجام بده به شرکت فرعی میگه