2777
2789
عنوان

بچه ها این اسکرین ها رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 29 پست
چقدر براشون مهمه😂 فکر کنم طبیعیه نمیدونم، ولی تا الان باید متوجه میشد اینکارا فقط وقت تلف کنیه، شای ...

یه تاپیک دارم تو اون انگلیسی با دوستش چت کرده اون چت رو که دیدم کلی باهاش حرف زدم که آینده آن خراب میشه ،احساست لطمه میخوره و.... 

اما باز دیروز این رو پیدا کردم

بخدا منم از ۹ سالگی تو گوشش خواندم ،مدام گفتم هزار تا جلسه توجیهی گذاشتم

من از ۹ ماهگی به گوشش میخونم الان ۹ ماهشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا خودش میفهمه این چیزا  تا  بزرگتر عاقل تر نشه براش خوب نیست شما الان هزار بار گفتی ...

خب اگه بدجور تو سنگ خورد چی؟ 

اگه خانواده دختره فهمیدن چی؟ 

اگه خدای نکرده خط قرمز ها رو رعایت نکرد و تو دردسر افتادند چی؟ 

اگه بخاطر این چیزا از درس و مدرسه عقب افتادند چی؟

احساسات و افکارش طبیعی و اقتضای سنشه

ولی حق می دم نگران باشی

منم بودم اصلا نمی خواستم بچم تو دوران نوجوانی درگیر این چیزا بشه چون از چیزای مهم تر غافلش می کنه

منتها باز کردن این بحث با نوجوونا کار دشواری هست. چون اکثرا تمایلی ندارن با پدر و مادراشون در باره این مسائل صحبت کنن

به نظرم نمیشه اشاره مستقیم کرد که پیام ها رو دیدید‌. باید بحث دوستی با جنس مخالف رو غیر مستقیم باز کنید. جوری که حس کنه اگر مادرش بفهمه قرار نیست آسمون بیاد به زمین و شما قرار نیست واکنش خیلی بدی نسبت به حسش داشته باشید. اینجوری شاید اون اعتماد اولیه برای مطرح کردن این مسائل با شما براش ایجاد بشه.

تا اون حالت هم پیش بیاد دورادور مراقب باشید و همینجوری نظارت بکنید که خدای نکرده کار به جای خیلی خاصی کشیده نشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

وای چقدر خندیدم....شماره پسرتون بدین ما بیشتر راهنماییش میکنیم چطوری مخ بزنه:)))))لعنتی میخواد با چیپس مخ بزنههه🥲😒😂 

جدا از شوخی....شما باید اول یه فضای اعتماد سازی بین خودتون و ایشون ایجاد کنین تا بدونه اگه درباره این مسایل با شما حرف بزنه و شما متوجه بشین قرار نیست تو دردسر بیفته و واکنش بدی ببینه و...

بعدم اروم اروم غیر مستقیم تو خونه حرف بزنین طوری که به در بگین دیوار بشنوه..با یه نفر دیگه حرف بزنین  طوری که پسرتونم بشنوه.ومثلا بگین درگیر دوستی شدن قبل دانشگاه اشتباهه.کسایی که زیر ۱۸درگیر دوستی ان تو اینده کاری تحصییلی موفق نمیشن...حتی تو اروپا امریکام توصیه میکنن اول مسیر تخصیلی کاریتونو پیدا کنین ...فلان فامیلمتون که خارج ایرانه رو مثال بزنین بگین اون میگه اینجا بچه های موفق موقع مدرسه فقط فکر مهارت و بازی  و درس ان.... 

اگع ادمی هست که پسرتون به عنوان الگو قبولش داره بگین فلانی هم که اینقدر موفقه الان زمان نوحوانی جوانی اصلا پی دوستی نبود و فقط روی خودش تمرکز میکزد و...

بازم تاکید میکنم اینارو  غیر مستقیم بگین طوری که مخاطب نباشه و فقط چون تو مخیطه بشنون

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

وای چقدر خندیدم....شماره پسرتون بدین ما بیشتر راهنماییش میکنیم چطوری مخ بزنه:)))))لعنتی میخواد با چی ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم،ایده هات عالی بودند ،خدا خیرت بده

خیلی خیلی ممنون عزیزم،ایده هات عالی بودند ،خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم..... 

ولی پسرتون پسر پاک و لطیفیه امیدوارم این دنیا و ادمای عوضیش عوضش نکنن🙃

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

فک کنم خیلی طبیعیه. از یه دختر خوشش اومده و انگار اولین بارش هم هست. 

اون قسمتایی که قرمز کشیدی اگه در مورد مسائل جنسیه، باید بیشتر حواستو جمع کنی و الان بهش اخطار بری که نباید به دختری دست درازی کنه. کلا وجدانشو تحریک کن. نسل الان بر خلاف اخلاقای گندشون اکثرن خیلی باوجدان هستن. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فک کنم خیلی طبیعیه. از یه دختر خوشش اومده و انگار اولین بارش هم هست.  اون قسمتایی که قرمز کشید ...

ممنونم درست میگید ،نه اونا اصطلاحات بین پسراست،اصلا من نمی‌دونستم همچین حرفایی بلده  

اگه به روش بیاری خیلی بده 

اون موقع خیلی مخفی کار میشه من خودم یه اشتباه کردم با یه اکانت دیگه چند تا از رفیقام رو به اسم پسر سرکار‌گذاشتم و دقیقا مامانم مثل شما گوشی مو چک کرده بوده و من نمیدونستم تاحالا چند بار هم به روم اورده هربار خب هم خندم میگیره هم خجالت میکشم🥲😂 همش هم تو ذهنم میاد که فلان برنامه رو قفل کنم یا رمز گوشی مو عوض کنم اما بازم میگم نه من اهل این کارا نیستم ولی خب اذیت میشم وقتی به روم میاره

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱