2821
2789
وای دقیقا ما هم یه استاد داشتیم زمان کنکورمون میگفت من پسرم همچینم با افتخار میگفت تا بتونه با دخترا ...

اره اینایی که مشاوره تحصیلین یا کلاس کنکور اینا بخاطر شغلشونم که اکثرا پزشکن دخترا هم جذبشون میشن

ولی خب اوناهم از خداشونه

هیجکسم‌نمیفهمه اینا متاهلن

خیلی هم سخته اره...ولی گفتم اگه آینده ی بچه هات و روان خودت مهمتره بیخیالش شو بزار هرکاری میخواد بک ...

باش عزیزم همین کارو میکنم من فقط هی خودمو اذیت میکنم اون کیفش میبره ککش هم نمیگزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با دخترا چهچه میزنه تا میاد خونه حوصله حرف ندارع تا میخوام ی چیزی بگم میگه حوصله ندارم 

عزیزم حتما از یه مشاوره خیلی خوب کمک بگیر 

یا به ۱۴۸۰ زنگ بزن ومشاوره شو

هر روز یا هرشب سوره ی نور وبخون ومداومت داشته باش به خوندنش گلم

نمازشبم عااالیه❤️💚

برای زندگیت تلاش کن عزیزم تا مدیون خودت نباشی

بعد بهترین تصمیمو بگیر

اگه میتونین باهمسرتون یه سفربه مشهد برین

من شرایط زندگیتونو نمی‌دونم عزیزم

ونمیتونم چیزی بگم وفردای قیامت باز خواست بشم

ولی بشین و بهترین تصمیمو برای زندگیت بگیر💞🌟

مشاوره رو حتما برو یا حتما عزیزم تماس بگیر

وبه خدا از ته دل توکّل کن ان شاءالله اگه همسرتون قابله هدایته هدایت و یا ان شاءالله بهترین تقدیر برات رقم بخوره💞🌟

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
چندبار مچش گرفتم گردن نمیگیره 

نمیدونم چی بگم مگه میشه ادم انقد وقیح باشه کتمان کنه🙁یااینکه شما خوب نتونستی مچ بگیری(مدرکت کافی نبود)

گرچه دیگه چه اهمیتی داره این دل دیگه شکسته 🤦🏻‍♀️💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

1 تومنی 500 و 800 همه جوره بوده

به نظرم بگو شماره کارتشو بده احتیاج داره بدم به خواهرم یا داداشم،نیازمنده،بهش کمک کنن.ببین عکس العملش چیه

اگر شماره کارت داد،خودت با گوشی یا عابر بانک برو به این شماره یه درخواست کارت به کارت بزن،اسم وفامیلشو دربیار 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز