2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالشه بچه دارید

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

عزیزدلم بشین جدی باهاش صحبت کن از زندگیتون  از خط قرمزاتون  از اینکه همون طور که شما مت ...

با دخترا چهچه میزنه تا میاد خونه حوصله حرف ندارع تا میخوام ی چیزی بگم میگه حوصله ندارم 

چند بار مچش گرفتم ولی گردن نگرفته نمیدونم چیکار کنم از بس فکر خیال کردم افسرده شدم 

اگه‌واقعا زندگیتو‌دوس داری و قصد جدایی نداری، تنها راهش بیخیالیه

هرچی دیدی خودتو بزن کوچه علی چپ و دنبال مچ گیری نباش، اولش سخته بعد عادت میکنی

من همین کارو کردم و الان خیلی راحتم

روان خودم و اینده ی بچه هام برام مهمتر از کثیف کاریاشه

مردی که متاهله اگه بره با یه زن مجرد میشه خیانت مرد فقط ،نصف مردایه متاهل نمیگن متاهلن 

اره بابا من یکی میشناسم بچه و زن هم داره

ولی تو محل کارش جوری برخورد میکنه یا مخ دخترا رو جوری مجازی میزته که فکر میکنی مجرده

هیچی از متاهل بودنشم تو مجازی معلوم نی

سخته بخدا بدونی داره چه غلطی میکنه 

خیلی هم سخته اره...ولی گفتم اگه آینده ی بچه هات و روان خودت مهمتره بیخیالش شو

بزار هرکاری میخواد بکنه

هرچی بیشتر تجسس کنی تو کاراش، ازت دورتر میشه

بلخره هر گندکاری بکنه،پس برمیگرده پیشت 

چندوقتی بیخیالش شو بهتر میشه اوضاع

اره بابا من یکی میشناسم بچه و زن هم داره ولی تو محل کارش جوری برخورد میکنه یا مخ دخترا رو جوری مجاز ...

وای دقیقا ما هم یه استاد داشتیم زمان کنکورمون میگفت من پسرم همچینم با افتخار میگفت تا بتونه با دخترا لاس بزنه بعد گندش دراومد آقا زن داره 🤦‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز