2777
2789
عنوان

باردارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که خدا بهت نظر کرده و مسولیت بزرگ کردن ۳تا بچه رو داده بهت ،شکر خدا رو به جا بیار،این جا گفتی اشکال نداره ولی به اطافیانت نگو ناخاسته بوده،بگو توانش رو داشتیم خدا هم بهمون داد،

دست راستت رو سرم ،یه سال واس دومی اقدامم خدا صلاح ندونسته بهم بده

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من الان بچه سوم رو خودم خواستم و باردار شدم .چرا بقیه سرزنش کنن؟ البته من برا شوهرم جنسیت خیلی مهمه ...

انشالله سالم باشه بعد هرچی دلتون میخاد همون بشه دعا بچه شکم منم اول سالم باشه بعد پسر باشه

خدایا خودت کمک کن 
نگرانم یعنی از پسش برمیام؟!از حرف و حدیث بقیه میترسم😔

منم اونی ک مثل شما اتفاق افتاد برام.، فسقلم الان چهار ماهشه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
انشالله سالم باشه بعد هرچی دلتون میخاد همون بشه دعا بچه شکم منم اول سالم باشه بعد پسر باشه

دعا میکنم از ته دل برات که یه پسر سالم و صالح باشه برات

تو چند هفته ای؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چقد حرفات آرومم کرد🥺

مطمئن باش میشه عزیزدردونه خونه اینم مثل دوتا به دیگه....بزرگ میشه لذت میبری از خانواده پرجمعیتت ب خودت افتخار میکنی ک تونستم از پس تربیتش بربیام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.