2777
2789

واییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کاش عضو بود تگش میکردم یه کم میخندیدیم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

گوشی میکنم تو حلقش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونه  هیچ می‌خنده 😂

اگه بفهمی شوهرت عضو نی نی سایته چیکار میکنی؟ سوال اسی این بود

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

خانوم من میگه: برعکس شده من دیگه نمیرم تو میری 😂🤦‍♂️

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
می دونه .چیزی واسه پنهان‌کاری کاری ندارم زن داداشم و دختر خاله ام و دختر عمه ام و دختر خودم هم اینج ...

عزیزم سوالم این بود اگ اون اینجا بود چیکار میکردی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
جدی افرین ب تو      

آخه می‌دونم بین هزار تا زن هم باشه اصلاااااا اهلش نیست 

هرچی میشه سریع به من میگه اینقدر رو راسته 

آخه می‌دونم بین هزار تا زن هم باشه اصلاااااا اهلش نیست  هرچی میشه سریع به من میگه اینقدر رو را ...

اره درسته من کلی گفتم ولی مرد تو جمع زنونه یکم چیز مثل خاله زنکا  

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)