خطرناکه اونم ترشحات سبز اگ بیمه ای برو خانه بهداشت اگ نزدیک خونتون هس پیش دکتر پونه دم کن بخور مترانیدازولم هر ۸ساعته بخور بعدم معلوم نیس عفونتت قارچیه یا چی برو دکتر
بیمه نیستم میگن ترشحات سبز باکتریاییه یا تریکومونو هست که دارو جفتش مترونیدازوله دارم ۱۲ساعته ...
برو خانه بهداشت هزینش کمتره معاینت کنه براعفونت تو ۸ساعت باید بخوری دسشویی میری خودتا باپارچه نخی خشک کن شورتتا زود ب زود عوض کن قرص فلو کانزولا صد بای پنجا بخر سه روز یبار بخور پونه دم کن بخور رابطه ام مداشته باش ب شوهرتم بگو مترانیدازول بخورع
بیمه نیستم میگن ترشحات سبز باکتریاییه یا تریکومونو هست که دارو جفتش مترونیدازوله دارم ۱۲ساعته ...
خوددرمانی نکن بدن مقاوم میشه و جواب نمیده به دارو ...برو حتما دکتر سرسری نگیر ..مشکلتو از ریشه حل کن
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)