cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1996 عنوان حالم بده 😔😔 41 بازدید | 5 پست هر چی درس میخونم یادم میرهمن چم شده آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟ 1402/10/26 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9229 تمرکز نداری حتمابسم الله بگو و از خدا بخواه تو ذهنت بمونهمویز بخور برا حافظه خوبه من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6826 دل بده بخون گوشی و بزار کنار نگران نباش فردا سر جلسه سوالا رو ببینی یادت میاد بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1996 تمرکز نداری حتما بسم الله بگو و از خدا بخواه تو ذهنت بمونه مویز بخور برا حافظه خوبه نمیدونم شاید دیگه تصمیم گرفتم نماز بخونم چند روزی هست که میخونم شاید خودش بهم نگاه کنه آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1996 دل بده بخون گوشی و بزار کنار نگران نباش فردا سر جلسه سوالا رو ببینی یادت میاد امروز امتحان دادم 😔 این همه وقت و انرژی گذاشتم معلوم نیست پاس بشم یا نه خسته شدم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9229 نمیدونم شاید دیگه تصمیم گرفتم نماز بخونم چند روزی هست که میخونم شاید خودش بهم نگاه کنه حتما موفق میشی من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه