سلام وقت بخیر
من خودم سه سال پیش دنبال یه مبل شویی خوب بودم
الان اتفاقی این تاپیک رو دیدم و حدودا نزدیک یک سال ازش میگذره
می خوام تجربه خودم رو بگم شاید بقیه هم خواست استفاده کنن
ببینید الان قیمت به ازای هر مبل 100 الی 150 هزار تومن هست ، هر کسی یه قیمتی میده. بیشتر بر اساس محبوبیت و اینکه سرشون شلوغ باشه قیمت فضایی میدن
حالا این وسط بعضی ها شخصی کار می کنن، یعنی یه دستگاه داره و خودش آگهی میزنه اینور اونور و مشتری پیدا می کنه
بعضی ها هم شرکتی کار می کنن، یعنی شرکت ثبت کردن و دفتر ثابت دارن.
مورد بعدی شوینده هست. استفاده از مایع شوینده خوب تاثیر خیلی زیادی رو مبل ها داره. بعضی هاشون از شوینده بی کیفیت و ارزون استفاده می کنن که اصلا پیشنهاد نمی کنم بهتون چون مبل رو خراب میکنه
یه مورد هم دستگاه مکنده هست. همون جاروبرقی که کار وکیوم انجام میده. بعضی ها دستگاه دو موتوره دارن و قوی هستن و آب باقی مونده رو به خوبی جمع می کنن و نمیزاره داخل مبل بمونه، هم زود خشک میشه هم لکه نمیمونه.
الان به نظر من طبق تجربه ای که در طی این سه سال داشتم با 6 مرکز مختلف تماس گرفتم و برام مبل شستن، سه بار مبل های خودم رو شستم سه بار هم ملمان خونه مادرم. با جرات می تونم بگم تنها جایی که تونست خیلی خوب و با کیفیت کار رو انجام بده [url=https://mrmoblshoo.com/sofa-cleaning]مبل شویی آقای مبلشو[/url] بود. اینا فقط تو تهران و کرج کار می کنن. اگر برای تهران و کرج نیاز دارید من اطمینان میدم رضایت کامل خواهید داشت.
توجه توجه توجه: من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم، حتما خودتون درمورد قیمت، مایع شوینده، متخصصی که میاد میشوره و جزئیات لازم ازشون سوال کنید.
حتما ایندفه بیان بشون از کارشونم عکس میزارم همینجا