2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه سرویس عروسی داریم که خود عروس انتخاب میکنه، همونم ممکنه اشنا داشته باشن و بگن حتما از فلان مغازه یچیزی بردار، ولی هدیه اونا به تو دیگه کسی عروسو نمیبره ینی اینجا ک اصلا رسم نیست

بودجشون که کم بوده ولی میخواستن قسطی بخرن

بالاخره تا کی قراره قسط طلای عروسشونو بدن؟ شما هم یکم کوتاه بیا بعدا بهترشو میخری فقط نهایتش به همسرت بگو خیلی دوست داشتم سرویسم با سلیقه خودم باشه

چیزی نگو بعدا عوض کن من خیلیا رو دیدم قبل اینکه عروس درست کنن میرن طلا میخرن اگه شوهرت میخرید میتو ...

شعور نداشتن؟ چقدر راحت توهین میکنید به کسانی که هیچ شناختی ازشون ندارید

کاش همه اینجوری بیشعور باشن و تو این گرونی به عروسشون سرویس طلا هدیه بدن 

شعور نداشتن؟ چقدر راحت توهین میکنید به کسانی که هیچ شناختی ازشون ندارید کاش همه اینجوری بیشعور باشن ...

افرین 🌱❤️

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
بالاخره تا کی قراره قسط طلای عروسشونو بدن؟ شما هم یکم کوتاه بیا بعدا بهترشو میخری فقط نهایتش به همسر ...

جلوی مادرشوهرم نگم خیلی دوس داشتم سرویسم با سلیقه خودم باشه؟

شعور نداشتن؟ چقدر راحت توهین میکنید به کسانی که هیچ شناختی ازشون ندارید کاش همه اینجوری بیشعور باشن ...

خب ما رسممون اینجوریه که تا سرویس طلا به عروس داده نشه عروس نباید تو خونش بره اوناهم میدونستن

چیزی نمیشد عروس رو با خودشون ببرن بگن مثلا ما تا این قیمت میتونیم برات بخریم خودت انتخاب کن 

بالاخره اون طلارو قراره شب عروسی بندازه گردنش و چیز مهمیه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐