2777
2789
عنوان

حالم خیلیییییییییییییی بده

132 بازدید | 11 پست

علتش رو نپرسید چرا ، فقط میدونم با این حال بد از همه کارام جا میمونم توروخدا بیاید یکم حرف بزنید ارامش بگیرم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم حالم تعریفی نداره

پروفایلتو دیدم یکم آروم شدم😭😭دلم کربلا میخاد بشینم بین الحرمین یه دل سیر گریه کنم من فقط اونجا آروم میشم😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
منم حالم تعریفی نداره پروفایلتو دیدم یکم آروم شدم😭😭دلم کربلا میخاد بشینم بین الحرمین یه دل سیر گر ...

دیشب خواب دیدم اش نذری درست میکنم برای فاطمه زهرا. ولی کجاس که ببینه حال دلم چطوریه. بخدا دیگه طاقت ندارم نمیدونم چیکار کنم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
دیشب خواب دیدم اش نذری درست میکنم برای فاطمه زهرا. ولی کجاس که ببینه حال دلم چطوریه. بخدا دیگه طاقت ...

چه خواب خوبی دیدی عزیزم خیلی تعبیر خوبی داره انشالله همه مشکلاتت حل میشه به حق۱۴ معصوم

برات صلوات فرستادم عزیزم شمام برام دعا کن😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔