2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس طرح دار با شال و روسری ساده

شال و روسری طرح دار با لباس ساده

همین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وقتی روسری طرحدار هست حتما باید مانتو ساده باشه

کیف و کفش یا شلوار رو می تونی از یکی از رنگهای روسری انتخاب کنی

بیشترین رنگی که روسری داره نباید به عنوان رنگ مکمل مانتو که آیتم نزدیک هست انتخاب بشه

بهتره رنگ بیشتر رو با آیتم های دور تر و رنگ کمتر رو با آیتم نزدیک تر ست کرد

حتی اگر رنگ شارپی داره می تونی با رژ یا لاک هم ست کنی

در کل مراقب باش تعداد رنگهای مجموع استایل از 3 تا بیشتر نشه که شلختگی ایجاد نکنه

البته اگر بقیه استایل رو یک رنگ انتخاب کردی روسری هرچند تا رنگ داشته باشه مهم نیست و استایل رو از یکنواختی هم خارج می کنه. بخصوص اگر رنگهای خنثی مثل سفید، مشکی یا توسی رو برای بقیه اجزای استایل انتخاب کنی

مانتو چه رنگی ؟  کیف و کفش و شلوار چطور ؟

کیف و کفش و شلوارم همیشه مشکیه . مانتو رو همه رنگ می پوشم . مثلا کرمی هست با روسری قهوه ای بنفش تیره سبز تیره یا زرشکی این مدل رنگا ست میکنم . مانتو سورمه ای رو با انواع ابیا یا سفید مثلا . کلا رنگ شناسیم خوبه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚