2777
2789
عنوان

مسکن ملی

486 بازدید | 6 پست

ما تایید نهایی شده بودیم و منتظر پیام واریز بودیم اتفاقی سایت رو چک کردم دیدم زده نیازمند اصلاح کسی میدونه دلیلش چیه؟

خوشبختی یعنی من و همسرم زیر چتر خدااا

یه سوال  برادر شوهرم نزدیک یه سوال پیامک امد براشون نرفته بود دنبالش الان که رفته پرونده درست کنه گفته انهایی که مال قبلا بوده رفته راه و ترابری الان الان بهش میدن فقدر رفته بوده اسم نوشته بوده وگرنه پروندا تشکیل نداده بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال  برادر شوهرم نزدیک یه سوال پیامک امد براشون نرفته بود دنبالش الان که رفته پرونده درست ک ...

نمیدونم عزیزم.فقط میدونم غیر ازمرحله ثبت نام کلی مرحله دیگه داره.مثل دفتر قضایی رفتن و حساب بانکی و..

نمیدونم عزیزم.فقط میدونم غیر ازمرحله ثبت نام کلی مرحله دیگه داره.مثل دفتر قضایی رفتن و حساب بانکی و. ...

باید حضوری برید اداره مسکن شهر سازی شهرتون، من ثبت نام کردم رد شدم ؛ رفتم حضوری اصلاح کردن برام الان ۴ قسط دادم

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
باید حضوری برید اداره مسکن شهر سازی شهرتون، من ثبت نام کردم رد شدم ؛ رفتم حضوری اصلاح کردن برام الان ...

مرسی گلم از من مشکل حساب بانکی ه..نمیدونم چرا یه بار دیگه هم این مشکل از طرف بانک بود حلش کردم باز الان رفتم گفت از بانکه حالا شنبه باید برم بانک دعا حل بشه برام خیلی امید دارم خونه دار بشم

شما مشکل افتتاح حساب دارین از یک بانک هر بانکی فرقی نمیکنه با دادن کارت ملی بگین یک استعلام افتتاح حساب براتون بگیره متوجه میشین مشکل کجاست ، چک برگشتی ، ضمانت یا تسهیلات معوقه دارین