2777
2789
عنوان

کار خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
حتما شرایطش رو نداره عزیز دلم گره از کاری باز نمیکنیم عیبی نداره فدای سرت ولی حداقل این حس درک کردن ...

شرایطی نداره یک قابلمه با یک لیوان شیر ارد شکر تخم مرغ حالا شیرم نبود با ابمم میشه بنظرم ساده ترینه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💚

حتما شرایطش رو نداره عزیز دلم گره از کاری باز نمیکنیم عیبی نداره فدای سرت ولی حداقل این حس درک کردن ...

شرایط کیک پختن دقیقا چیه؟ گاهی وقتا هم با راهکار میتونیم طرفو آگاه کنیم شاید ایشون فکر می‌کنه کیک پختن خییییلی کار سختیه ولی واقعا نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو شهرتون رنج قیمت ملک چقده

۴۰۰اینا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
شرایطی نداره یک قابلمه با یک لیوان شیر ارد شکر تخم مرغ حالا شیرم نبود با ابمم میشه بنظرم ساده ترینه

انشاءالله که این تاپیک رو ببینه و درست کنه 

ولی بیا بگیم اگر به هر دلیلی نتونست حالا ماها انقدر در مقابل خواسته بچشون جبهه نگیریم منظورم این بود به هر حال خداکنه یه کیک خوشمزه پر از،خامه اون شب نوش جان کنن😍

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
اگه بود منم معرفی کنین تنها خواسته قلبی پسرم روز پدر یه کیک 💔

ببین من واقعا قضاوتت نمیکنم

ولی راجع به خودم مطمئنم اگه پسرم اینقد حسرت یه کیک داشت، پولشو هرجور شده جور میکردم شده میرفتم خونه مردم چندساعت کار نظافتی انجام میدادم براش نمیخریدم به دلش نمونه.. کارکردن عار نیست 

توروخدا عزت داشته باشین

یه کیک چیه که بخاطرش خودت رو خورد میکنی

اگه واقعا برات مهمه کار کن پولشو جور کن سرتو بگیر بالا بگو خودم خریدم بدون اینکه نیاز باشه منت کسی رو بکشی

شرایط کیک پختن دقیقا چیه؟ گاهی وقتا هم با راهکار میتونیم طرفو آگاه کنیم شاید ایشون فکر می‌کنه کیک پخ ...

خوبه که راهکار دادید انشاءالله که اونم ببینه و استفاده کنه 

به هر حال که همیشه ده درصد احتمال رو بر نداشتن و نتونستن بزاریم و اون قسمت ماجرار رو رها کنیم 

🙏🌿💕

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
😔😔😔😔

عیبی نداره عزیزم فدای سرت 

انشاءالله که جور میشه