2777
2789
عنوان

کار خیر

158 بازدید | 22 پست

خانما کسی آدمی نمیشناسه کار خیر کنه می‌خوام خونه بخرم به خدا همش ۳۰۰دارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

خب مثلاً چجور کار خیری ؟

بقیه پولو اون خیر بده؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مثلاً چجور کار خیری ؟ بقیه پولو اون خیر بده؟

منظورم همون پول بود امسال کرایه مون شدم ۵تومن شوهرمو همش ۹تومن حقوق داره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
کارخیربرای موارد اضطراریه فکرنکنم کسی واسه خونه خریدن ولخرجی کنه برای دیگران

شما بگو الان من ۵تومن امسال باید کرایه خونه بدم ۹تومنم شوهرم حقوق میگیره همش چه جوری زندگی کنم با یه بچه ۵ماهه

خیلیا این شرایط رودارن میتونین رهن کنین با اون300یا کمترش

چی بگم

منظورت اینه یکی یهو پونصد میلیون بیاره بده شما خونه بخرین؟

همچین چیزی غیرممکنه عزیزم به یه فکر دیگه باش

شما که پولشو داری مسکن ملی ثبت نام نکردی چرا؟

320 میلیون پیش میگیرن در اقساط چهل میلیونی بعد که خونه رو گرفتی وامش شروع میشه که تا دوساله همون پنج تومنه انگار اجاره رو داری میدی ولی خونه دار شدی

بعد میشه 8 تومن که تا اون موقع حقوق شوهرت زیاد میشه...

تنها راه خونه دار شدن همینه

به فکر خیریه و اینا نباش از شما نیازمندتر زیاده بیماریای خطرناک دارن جونشون در خطره اگه خیری هم باشه به اونا کمک میکنه نه که خونه بخره بده شما 30 میلیون مستاجر داریم در کشور

خب خودت بپز دیگه کیک پختن که خرجی نداره

حتما شرایطش رو نداره عزیز دلم گره از کاری باز نمیکنیم عیبی نداره فدای سرت ولی حداقل این حس درک کردن رو داشته باشیم 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج