2777
2789

بله میشی

نسبتا زود ولی نه خیلی خیلی زود

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامم جواب میده کی؟حسش چیه؟

تاپیکای صحفه اولمرو بخونی بهتره 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
بله میشی نسبتا زود ولی نه خیلی خیلی زود

حست درسته؟

برم ببینمش؟اصلا اون میاد؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
پیامم جواب میده کی؟حسش چیه؟

فعلا نمیده اینقدر منتظر نمون

به کارت مشغول شو بعد تر میده

ولی در حد چند ساعت نیست شاید چند روز یا فردا...

دوستت داره

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بله میشی نسبتا زود ولی نه خیلی خیلی زود

میشه لطفا بگین من چجوری با کی ازدواج میکنم؟ 

البته اگ میدونین سوال منطقی نیس میدونم، 😂

حدستون بگین 

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

حست درسته؟ برم ببینمش؟اصلا اون میاد؟

تقریبا آره

دوست داری برو آره حسم بدک نیست

فکر کنم خیلی انتظار دیدنتو نداره ولی ببینه میاد احتمال ۶۰ ۷۰ درصد

فعلا نمیده اینقدر منتظر نمون به کارت مشغول شو بعد تر میده ولی در حد چند ساعت نیست شاید چند روز یا ...

به نظر کسی ک باهاشم واقعا دوسم داره؟بمونم باهاش یا کات کنم؟حرفاش راست یادروغ؟

میشه لطفا بگین من چجوری با کی ازدواج میکنم؟  البته اگ میدونین سوال منطقی نیس میدونم، 😂 حدستو ...

با کی رو نمیتونن بگم چون یکم سخته بدونم مثلا آقای "محمد اسلامی"

ولی خب حس میکنم فامیلی ممکن باشه البته مطمئن نیستم

گلم بنظرت آشتی میکنم یا طلاق میگیرم ؟

آشتی

با کی رو نمیتونن بگم چون یکم سخته بدونم مثلا آقای "محمد اسلامی" ولی خب حس میکنم فامیلی ممکن باشه ال ...

اوکی بازم مرسی که جواب دادین❤️

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫