2789
عنوان

رمان🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 42 پست
تا تلاقی خطوط موازی دلواپس تو ام پشت این دیوار سنگی در همسایگی گودزیلا هیچ کسان پادشاه مگس طال ...

عزیزم بین اینا کدومشو ترجیح میدی اول بخونی خودت 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
این مرد امشب میمیرد . دالان بهشت . عبور از عبار (ویژه پیشنهادی) تب داغ هوس .تب داغ گناه .دو جلد ه ...

مرسی عزیزم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عبور از غبار این مرد امشب می‌میرد  عشق و احساس من جایی نرو بهشت من قیاث رویای شنی مقبره ...

بین عبور از غبار و افسونگر کدوم بهتره

عبور از غبار این مرد امشب می‌میرد  عشق و احساس من جایی نرو بهشت من قیاث رویای شنی مقبره ...

اقااا این اکثرا رمان انلاین بودن الان پولی هستن باید خریدشون

من خیلیاشون خوندم

🤣

فقط مقبره لیا و دزدان دریایی😁🤣

اقااا این اکثرا رمان انلاین بودن الان پولی هستن باید خریدشون من خیلیاشون خوندم 🤣 فقط مقبره لیا و ...

نه عزیزم من پی دی افسو دانلود کردم

قبل از اینکه قضاوتم کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی!...

رمان امال 

زن نبود شعله بود سوزاند قشنگه 

با سقوط دست های ما

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``