2789
عنوان

رمان🌱

613 بازدید | 42 پست

کسی جلد دوم رمان اسطوره داره؟

به جز گناهکار و اسطوره رمان هایی که مثل اینا باشن پیشنهادتون چیه؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
منم لایک کنننن

باشه عزیزم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اسطوره جلد دوم داره؟ من سالها پیش خوندمشون همخونه هم قشنگه اگه نخوندی

آخه خودش نوشته بود ادامه دارد بعد کل سایت ها هم گذاشتن فروشی جلد دوم گفتم ببینم کسی خونده جلد دوم

رمانای منو بخون 😂😁

تو تاپیکاته عزیزم ؟

زیاد شبیه به گناهکار نیست ولی مثلا رمان کلاه داران خیلی عشقه کلکلی در عین حال عاشقانه و طنز حتما بخونش رمان در همسایگی گودزیلا باحاله ولی زیاد نمی‌پسندم رمان دلارا کنیزک ارباب یا همون خانوم معلم تو روبیکا می‌نویسه که کانالشو اشتباها حذف کردم اگه دارین لینکشو بدین بهم لطفا 

رمان در پناه اهیر خیلی خوبه تازه تمومش کردم فعلا اینارو بخون من بعدش بهت میگم

نه ی سایت دیگه  گوگل بزنی میاره  بزن گوگل رمان شاه دل پارت یک بقیه اش رو هم میاره  ...

چشم عزیزم 

عبور از غبار

این مرد امشب می‌میرد 

عشق و احساس من

جایی نرو

بهشت من

قیاث

رویای شنی

مقبره لیا

دزدان دریایی 

سفر به دیار عشق

دختری به نام مروارید 

رقص مرگ

بوتیک 

لاک طلایی 

بستنی شکلاتی

گلاویژ 

افسونگر

گاهی عشق از پشت خنجر میزند

قبل از اینکه قضاوتم کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی!...