2777
2789
عنوان

مامانم

206 بازدید | 18 پست

مامانم از امروز دوباره شروع کرده بهم پیامک دادن

وااقعا اعصابم داره بدجوری بهم میریزه 

تو تاپیک قبلی راجب مشکلم با مامانم گفتم 

بلاکش کردم اما پیامکاش همچنان میاد برام توی مسدود شده ها 

میخوام خطمو دربیارم ولی این شمارمو همه دارن و ممکنه یکی کاری داشته باشه 

هی وسوسه میشم جوابشو بدجور بدم ولی میگم من که اینهمه تحملش کردم و صبوری کردم دربرابر حرفاش حیفه که اجر خودمو الان بخوام ضایع کنم 

ولی واااقعا از حد تحملم خارج شده 

بگین من چیکار کنم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یعنی کاملا بی دلیل این رفتارو داره.  تاپیک قبلیتو خوندم .

آره.همش ازم توقع داره که مثلا یه چیزی گفت فوری بهش بگم چشم و انجامش بدم 

من راهم دوره 

مثلا یبار زنگ زده که من میخوام برم ده روز مشهد پاشو بیا پیش بابا و بچه هابمون براشون غذا درست کن 😐

گفتم نمیشه شوهرم نمیتونه بیاد گفت شوهرتو ولش کن بیا 

یا مثلا سر همین ک هی خودش میخواد جایی بره و کسی نیس از آبجی و داداشم مواظبت کنه همش یا خودش، یا به ابجی و داداشم میگه به من بگن از شوهرت جدا شو بیا اینجا  

چشم نبین دل نخا,اصلا مسیجارو نخون بی تفاوت باش فک کن ی ادم نادان داره باهات صحبت میکنه ازش انتظار منطق داری?? پس بیخیال باش,,, اصلا شاید با این کم محلی و فاصاه مامانت به خودشون اومدن

آره.همش ازم توقع داره که مثلا یه چیزی گفت فوری بهش بگم چشم و انجامش بدم  من راهم دوره  م ...

توقع زیادی باعث نفرتش شده احتمالا حس مقدس مادر بودن هم داره

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
چشم نبین دل نخا,اصلا مسیجارو نخون بی تفاوت باش فک کن ی ادم نادان داره باهات صحبت میکنه ازش انتظار من ...

نمیدونم شاید 

البته من ک دیگه امیدوار نیستم به خودش بیاد چون سنی ازش گذشته و تغییر کردنش با این تفاسیر خیلی سخته 

نمیدونم شاید  البته من ک دیگه امیدوار نیستم به خودش بیاد چون سنی ازش گذشته و تغییر کردنش با ای ...

اگه میتونی با ی مشاور صحبت کن چون روحو روانت بهم ریخته هست, منم شرایط شمارو داشتم شده بود نشخار ذهنیم, من که غیر از فرق گذوشتن از نظر احساسی مامانم داره کاری میکنه کمتر بهم ارث برسه و نظرش اینه تو که بچه نداری این همه پول به دردت نمیخوره 😂

توقع زیادی باعث نفرتش شده احتمالا حس مقدس مادر بودن هم داره

دقیقا 

من با آبجیم ۱۰سال حدودا و با داداشم ۱۶سال اختلاف سنی دارم از همون وقتی که آبجیم دنیا اومد مامانم میذاشتش پیش من و خودش میرفت اینور اونور 

بخدا هیچ کس باورش نمیشه یه بچه ۱۰ساله خودش بتونه بچه داری کنه ولی من کردم 

تاقبل  ازدواجم اوضاعم همین بود 

البته زمانیم که خودم بچه بودم بازم مامانم همین بود و من همه ی بچگیمو پیش مادربزرگ پدربزرگم بودم و بزرگ شدم ینی من ک بچه بودم مامانم همه جااا رفت،مکه،کربلا،مشهد شمال،تهران  خلاصه یسره مجردی میرفت مسافرت 

کلا از بچه داری فقط مسئولیت آوردنش با مامانم بود،بزرگ کردنش با من و مامان بزرگ بابابزرگم 

دقیقا  من با آبجیم ۱۰سال حدودا و با داداشم ۱۶سال اختلاف سنی دارم از همون وقتی که آبجیم دنیا او ...

مادر منم خیلی پرتوقعه .اگه یکی از خواسته هاش برآورده نشه تموم خوبیهامو زیر سوال میبره . باهش ارتباط دارم ولی کار دلخواهمو انجام میدم اصلا دوسش ندارم حرفی بزنه جوابشو میدم.در صورتیکهوقبلا از گل نازکتر بهش نمیگفتم اینقدر بی ادبی وقدر نشناسی کرد که تحملم تموم شد 

اگه میتونی با ی مشاور صحبت کن چون روحو روانت بهم ریخته هست, منم شرایط شمارو داشتم شده بود نشخار ذهنی ...

حتما ان شاءالله این کارو میکنم 

ولی باید رهاش کنم مامانمو و میدونم تا وقتی رها نکنم نمیتونم به آرامش برسم 

باورتون میشه من اصلا از مامانم توقع مادی ندارم؟

ارث ک حالا پیشکش 

ولی مامانم وام ازدواج منو با زور و تهدید و کلی بد و بیراه ازم گرفت تهشم نگم چه جهازی بهم داد 💔💔

۱۰۰میلیون ازم وام گرفت عوضش فقط ۴۰تومن جهاز داد بقیشو برای خودش گذاشت تو بانک ک سرمایش باشه (حالا بماند ک الانم تا یه چیزی میشه میگه قسط وام ازدواجتو نمیدم بذار بیفتی زندان)

یعنی بخدا از هرچیزی بدترین و آشغال ترین جنسشو برام گرف 

بعدم که من سر این موضوع ناراحت شدم رفته بود با خودکار اسم منو از شناسنامش خط زده بود بعد ثبت احوال فهمید کلی جریمش کردن بخاطر این کارش 😂😂

مادر منم خیلی پرتوقعه .اگه یکی از خواسته هاش برآورده نشه تموم خوبیهامو زیر سوال میبره . باهش ارتباط ...

منم صبرم تموم شده دیگه مدتهاست داره بهم بدی میکنه ولی این بار بدجور جوش آوردم و زدم به سیم آخر 

توی عقدم بدتریین بلاهارو سرم آورد 

هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم یا ببخشم 

اینقدرم دلم شکسته که هی به خدا میگم بدترینارو سرش بیاره

منم صبرم تموم شده دیگه مدتهاست داره بهم بدی میکنه ولی این بار بدجور جوش آوردم و زدم به سیم آخر  ...

نفرین نکن .موج منفی نفرین زیاده . بهتره رهاش کنی بهش محل نزاری 

حتما ان شاءالله این کارو میکنم  ولی باید رهاش کنم مامانمو و میدونم تا وقتی رها نکنم نمیتونم به ...

دقیقا عزیزم دکترم بهم گفت باید رها کنی تا به ارامش برسی چون شده نسخار ذهنیت,, جالبه وقتی بهش میگفتم چرا فرق میزاری خودشو نفرین میکرد  میگفت خدا نیامرزه منو اگه فرق بزارم 😂😂😂

😂😂😂این اخری چه باحال شد

نفرین نکن .موج منفی نفرین زیاده . بهتره رهاش کنی بهش محل نزاری 

نفرین خاصی نمیکنم 

ولی فقط میگم این توفیقات معنوی ک بهش می نازه ازش گرفته بشه 

ینی واقعا اگه حق منو داره ضایع میکنه باید یکی یکی چیزای معنوی شو از دست بده 

2790
2778
2791
2779
2792