2777
2789
عنوان

مرده متحرک.....

93 بازدید | 3 پست

من الان ی مرده متحرکم ک از چاله دراومده افتاده تو چاه ولی بازم عاشق خدام 

بعضیا فکر می کنن چون عاشق خدام لابد ي آدم بی دردیم، نه ابنجوربام نیس منم مث خیلیا درد زیاد دارم ولی عاشق خدایی ک منو آفریده هم هستم 

و اتفاقا همون دردا منو با خدا بیشتر آشنا کرد..... 

اولش کلی ناشکری خدا کردم مشکلاتم بدتر شد ولی بعدش ب حد زجرآوری ی مشکلات بدی برام پیش اومد ک سمت هر آفریده ای رفتم منو پس زدن حتی تو نی نی سایتم اومدم درددل کردم چقدر منو قضاوت کردنو دلم شکستن بخدا کار خلافیم نکرده بودم. تو اوج همین مشکلات بود مجبوری پناه بردم سمت خدا ک دیدم اونی ک بدون هیچ دلشکستنی و قضاوت کردنی دردات می شنوه و سرزنش نصیحتت نمی کنه و درش برا درددل کردنای ما بازه فقط خداس 💙❤️ کافیه همه الان بری با خدا حرف بزنی اگه ی ذره بهت زخم زبون زد یا نصیحت کرد من اسم مو عوض می کنم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

اونایی ک خدا رو نشناختن هنوز ب اون درجه بدبختی نرسیدن ک همه آدما وقتی بهشون خیلی محتاجن حتی خیلی الکی پس شون بزنن بعد مجبوری برن دم در خونه خدا ببینن تنها کسی ک پس شون نمی زنه خداس 

درسته ک ممکنه صدامون خدای نکرده بهش نرسه یا بگه بعدا....... ولی هیچ وقت بنده ای رو پس نرده مگر اینکه دل ی بنده دیگش خیلی شکسته باشی اونم باز شاید پست نزنه 

بخدا همه آدما وقتی بهشون احتیاج داشتم یادشون اومده بود ی قدرتی داریم ب اسم قدرت نه گفتن 😐نمی گفتن این الان ب ما پناه اورده........ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درددل رو میشنوه وقتی جواب نمیده چه فایده😔

آره منم هنوز تو چاهم ولی وقتی ي اون درجه ای رسیدم ک گفتم فهمبدم خدا بی نهایت بار از همه بنده هاش بهتره