2777
2789
عنوان

شوخی با شوهر

1389 بازدید | 34 پست

کیا با شوهرشون شوخی می‌کنن؟ میشه چند نمپنه شوخی با شوهر بگین که شوهرو خوشحال کنه؟ 

آخه شوهرم فکر می‌کنه من آدم منفی اندیشی هستم. من باید چی بهش بگم که فکر کنه منم خوشحالم؟ یا اگه میون حرفم یه حرف منفی زدم به دل نگیره. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بپرروش کشتی بگیرباهاش فقط بپاجنبه داشته باشه

شوهرمن تو این مورد یه بی جنبه ای هست که دومی نداره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بگو بیا توچشای همدیگه زل بزنیم به نوبت هرکدون برای اون یکی شکلک دربیاریم باید نخندیم اگه خنریدیم سوختیم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

شما باید بری پیش مشاوره و درمان بشی. 

شاید منفی بودنت اونقدری هست که همسرت بیان کرده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شاید  آدم خشکی هستی...اینو میگه...البته خودش باید جنبه شوخی داشته باشه...شما هم باید ی مرزی واسه شوخیاتون بزارین....من و همسرم همیشه در حال بگو بخندیم....یادمه یبار سر یه مسئله ای ناراحت بود.ک خیلی بی اهمیت بود....فکر میکرد باید چند روز بخاطرش قهر باشیم....یادمه باهاش شوخی کردم.دیدم اخم کرده ازش پرسیدم.....جریان گفت...منم گفتم اوووو بیخیال تو هنوز تو فکر دعوای دیروزی.  ذهنت آزاد کن....زندگی در جریانه....  یادمه خندش گرفت...گفت خوشم میاد...تو زمان حالت هستی همیشه مثبتی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه