بگو بیا توچشای همدیگه زل بزنیم به نوبت هرکدون برای اون یکی شکلک دربیاریم باید نخندیم اگه خنریدیم سوختیم
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
شاید آدم خشکی هستی...اینو میگه...البته خودش باید جنبه شوخی داشته باشه...شما هم باید ی مرزی واسه شوخیاتون بزارین....من و همسرم همیشه در حال بگو بخندیم....یادمه یبار سر یه مسئله ای ناراحت بود.ک خیلی بی اهمیت بود....فکر میکرد باید چند روز بخاطرش قهر باشیم....یادمه باهاش شوخی کردم.دیدم اخم کرده ازش پرسیدم.....جریان گفت...منم گفتم اوووو بیخیال تو هنوز تو فکر دعوای دیروزی. ذهنت آزاد کن....زندگی در جریانه.... یادمه خندش گرفت...گفت خوشم میاد...تو زمان حالت هستی همیشه مثبتی