2777
2789
عنوان

دلم بی تابه

336 بازدید | 21 پست

انگار ی جنس غمی همرامه 

همش فکر میکنم سنم بالا رفته 

فکر گذشته ها دیوونم میکنه

انگار ی چیزی تو قلبم درد می‌کنه 

دلم تنگه اما نمیدونم برا چی کی 😮‍💨

اگه تونستی برو مدیتیشن.اگه میتونی سعی کن که هدف داشته باشی وهرروز به توانایی هات اضافه کنی وقدرتمند بشی.وازهمه اش مهم ترسعی کن به خدا خیلی توکل کن دلت اروم میگیره کلیپ های انگیزشی روانشناسان مشهورخارجی رو ببین یا کلیپ های الهه قمشه ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تونستی برو مدیتیشن.اگه میتونی سعی کن که هدف داشته باشی وهرروز به توانایی هات اضافه کنی وقدرتمند ...

هدف دارم و تلاش میکنم ولی همین چیزا مانع میشه اما دارم ادامه میدم بازم این حسا رو دارم

هدف دارم و تلاش میکنم ولی همین چیزا مانع میشه اما دارم ادامه میدم بازم این حسا رو دارم

هیچکس داخل زندگی کسی نیست ونمیدونه چقدرممکنه طرف مقابل سختی کشیده باشه وچه روزهایی سپری کرده باشه که تبدیل شده به غمگین ترین ادم دنیا.من الان خودمم همینجورم اینقدرمشکلاتم برام زیاده که دارم داغون میشم.خسته میشم نارلحت میشم غمگین میشم ازدست خدا دلخور میشم ولی ته تهش میبینم هیچکس جز خدا ندارم وبهش توکل میکنم.واین نکته به ذهنم میرسه که زندگی داخل این دنیا فقط یه بازی هس تموم میشه دیریازود چه خوبه ماقوی باشیم دراین بازی

منم مثل توام  همه کارهایی که انجام میدم واسه اینه حواسمو از این حالت پرت کنم  ولی نهایتا ...

فکر میکنم ب آرزوهام نرسیدم یا شاید اونجور ک فکر میکردم ایندمو ، نشده ،، شاید به خاطر اینه

هیچکس داخل زندگی کسی نیست ونمیدونه چقدرممکنه طرف مقابل سختی کشیده باشه وچه روزهایی سپری کرده باشه که ...

دقیقا مثل ی خوابه ولی برا من کابوسه از وقتی عقد کردم حالم بدتر شده خیلی اذیتم میکنن

میتونم ولی موندم کدومشون خوبه🤦

بستگی به شهری که داخلش زندگی میکنی سرچ کن داخل اینترنت ببین کدوم وچه نوع مشاوره ای خوبه.ببین خداروشکر کن سختی زیادکشیدی معلومه ولی ببین من ارزومه برم مشاوره اما نمیتونم پس نکات مثبت زندگیت هم ببین منم شاید خیلی چیزها داشته باشم که بقیه ارزوشون باشه

بستگی به شهری که داخلش زندگی میکنی سرچ کن داخل اینترنت ببین کدوم وچه نوع مشاوره ای خوبه.ببین خداروشک ...

سرچ کردم برا همون موندم کدومو برم بین دوتا گیرم

دقیقا مثل ی خوابه ولی برا من کابوسه از وقتی عقد کردم حالم بدتر شده خیلی اذیتم میکنن

منم همینجوربودم دوست عزیزم 5سال منو به بدترین شکل ممکن اذیت کردن اما دوراه داری یا طلاق بگیری.اما اگه شرایطت طوری نبودکه طلاق بگیری یاشوهرت رو دوست داشتی پس محکم باش قوی باش عزت نفس داشته باش سعی کن ازشون دورباشی صبورباش سعی کن مستقل باشی اینقدربلاها سرمن اوردن که اگه بخام بگم روزها طول میکشه