2777
2789
عنوان

سگ هاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 27 پست
برا برادر شوهرمه الان 2/3ماهشه گفته 1دوز زدمش

اصلااااا نگران نباش اصلااااااا مشکلی پیش نمیاد توله ای برای خونه میخرن اولش که تحویل میگیرن کیت پاروا و دیستمپر میزنن پس سگ ایشون مریض نیست که منتقل کنه،در ضمن سگ بیماری مشترک با انسان به جز انگل نداره اروم باش میگم پسر من وسط سگهای پناهنده بزرگ شده همین الانم دوتا سگ خونگی داریم ما 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمو ببرم خانه بهداشت یا بیمارستان

خانه بهداشت کافیه 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
خودتون انگشت میکنید تو چشم خودتون آخه سگ رو میارید پیش بچه چکار

الآن یه عده طرفدار حقوق سگگگگ وارد میشن و گارد میگیرن 

ما یه ضربالمثل داریم که میگه انگور سیاه کورم کن  حالا دوراز جون استارتر ولی آخه تو که انقد حساسی چرا بچتو جایی میبری که سگ تو خونه دارن 

الآن یه عده طرفدار حقوق سگگگگ وارد میشن و گارد میگیرن  ما یه ضربالمثل داریم که میگه انگور سیاه ...

دورت بگردم نمیدونستم سگ اوردن که بعد ما تو شهرستان هرجا میریم سگ و توله سگ دارن ولی اولین بار بود اینچنینی دیدم ک میومد میچسپید ب پسرم اخرشم من زدمش و ناراحت شدن 

دورت بگردم نمیدونستم سگ اوردن که بعد ما تو شهرستان هرجا میریم سگ و توله سگ دارن ولی اولین بار بود ای ...

نگران نباش چیزی نمیشه ولی واسه سلامت گل پسرت و آرامش خودت یه سر ببر دکتر  

سگ خونگی هاری نداره چون با حیوونی تماس نداشته که هاری بگیره حالا وسواس داری برو بزن خیالت راحت شه!ای ...

عزیزم وقتی ما بی خبر وارد خونه شدیم و از قضا پسرم مثل همیشه زودتر از ما رفت داخل یهو سگ از پشت خونه دوید و اومد خودشو انداخت روی پسرم و دیدم کنار چشمش یه خط بسیار سطحی انداخته 

تماس کرفتم با خانه بهداشت میگه نیازی نیست به امپول 

در صورتی نیازه که با دندان خراش ایجاد کنه با گاز بگیره  بازم ممنون که نظر دادین 

من خودمم حیوونا رو خیلی دوست دارم ولی ادم بعضی وقت تو شرایطی قرار میگیره که راهی جز خشم نداره 

بعدشم هاری سگ،مشخصه چشم قرمز ابریزش دهن فراوان حرکات تیک وار و وحشی بودن ،توله های سگ کوچیک معمولا ه ...

عزیزم امیدوارم سوالمو بخونی.

جایی دعوت بودم پسرم با توپ یه سگ خونگی بازی کرد. سگ اونجا نبوده،بر ای خواهر صاحب خونه بوده.تماسیم نداشته.حالا نگران شدم.میگم نکنه مریض بشه. از بهداشت پرسیدم گفت نگران نباش اینا هاری ندارن.
ولی چند نفر گفتن ببر واکسن هاری بزن. از صاحبش پرسیدم همه واکسناشو بموقع میزنه.سه هفته پیش واکسن هاری ،۹گانه،کک و کنه تزریق کرده. آیا برای بچم خطر داره؟