نمیتونم درست غذا بخورم. نمیدونم چم شده. اینقدر نمیخورم تا از گرسنگی بمیرم بعد وقتی میخورم هم فقط یکم میتونم بخورم و حالت تهوع میگیرم برای همونم. الان یه غذا پختم همه گفتن چقدر خوشمزه است ولی خودم به زور تونستم یه پیش دستی بخورم بدون اینکه حالم بد بشه. خیلی سختم داره میشه من خیلی غذا دوس داشتم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
نه خدا نکنه ولی کم کم دارم ازینم میترسم. آدم اینطوری میشه تو بارداری؟
شاید عزیزم
میتونه باشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
تست بارداری سفارش دادم همین الان انشاالله تا یک ساعت دیگه معلوم میشه 🤣
😂😂😂😂