sarin_joon مدیر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 عنوان اسم دختر✨ | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 51 پست آیههیوارهاحنانوالکدوم قشنگه؟!اگه نمیپسندین پیشنهادتون چیه ؟ 1402/10/26 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 5298 نوال!!!!اسم عربیهمن ۳۵سالمه بچه بودم تو کوچمون یه دختر عرب مهاجر بود فقییییییر حس خوبی ندارم به این اسم اینهمه اسم فارسی بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
تنیاااا عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 3913 برا کردا دختره من کوردم و دوتا از فامیلامون اسم پسراشون هیوا هست
sarin_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 به جاي حنا بذار هانا بهتره به نظرم هانارو خیلی دوست دارمولی لوس نیست بنظرت؟!معنیشم عالیه
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 5298 اره آلارز هم قشنگه ولی حس میکنم اسمایی که سین دارن قدیمی نمیشن اره مثل سوسن ...سکینه...ساجده...🙄😅 بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
sarin_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 من کوردم و دوتا از فامیلامون اسم پسراشون هیوا هست منم کردم فقط برا دختر دیدمنمیدونم،برا هر دو میزارن 🙂
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11584 هانارو خیلی دوست دارم ولی لوس نیست بنظرت؟! معنیشم عالیه چرا لوس باشه ؟ بين المللي هم هست ، خيلي هم پرطرفداره انگار ، حالا باز نظر شخصيم بود لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 5298 منم کردم فقط برا دختر دیدم نمیدونم،برا هر دو میزارن 🙂 کردی!کرد ها که قشنگ ترین اسم هارو دارن اسم کردی بذار بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11584 منم کردم فقط برا دختر دیدم نمیدونم،برا هر دو میزارن 🙂 ماهور هم قشنگه براي دختر لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
sarin_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 اره آلارز هم قشنگه ولی حس میکنم اسمایی که سین دارن قدیمی نمیشن بنظرم اسمای سه بخشی رو خیلی مخفف میکنن
sarin_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 ماهور هم قشنگه براي دختر ماهور جز انتخابام بودولی اونم میگن برا پسره دودل شدم
sarin_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 161 نوال!!!! اسم عربیه من ۳۵سالمه بچه بودم تو کوچمون یه دختر عرب مهاجر بود فقییییییر حس خوبی ند ... درستهانقدر گشتم گیج شدم بخدا😑
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11584 ماهور جز انتخابام بود ولی اونم میگن برا پسره دودل شدم والله تو دستگاه موسيقي كه اينقدر ماهور آهنگاش لطيفه تعجب ميكنم بخواد اسم مرد باشه😅 من اسم مرد به شخصه نشنيدم ماهور باشه لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹