2777
2789
عنوان

طلاق💔

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم خیانت کرده، وکیلم گف میشه ازش شکایت کیفری کرد . میتونم منم از این استفاده کنم؟

اثبات خیانت خیلی سخته به راحتی قاضی قبول نمیکنه یا حتما باید فیلم ازشون داشته باشید یا عکس وگرنه با صدا و چت هم اثبات نمیشه 

شوهر من سابقه خودکشی داشت و پرونده داره از ادارش بابت خودکشیش، خیانتم کرده.

ترک منزلم کرده.

نمیدونم من بخوام دنبال طلاق برم چندسال طول بکشه.

نمیدونم سر ی چی توافق کنم و جدا شم یا بدو بدو کنم و طلاق بگیرم

شوهر من سابقه خودکشی داشت و پرونده داره از ادارش بابت خودکشیش، خیانتم کرده. ترک منزلم کرده. نمیدون ...

بزار رک بهت بگم به عنوان کسی ک دو ساله دوییدم برای طلاق از سمت زن باید یه کفش آهنین پات کنی چون حق طلاق بامرده به راحتی نمیتونی اما یه سری شروط داره اگه میخوای خیانت اثبات بشه به عدله کافی نیازه چون با چت و اینا امکانش نیسا حتی پرینت هم نمیگیرن در این حد نسبت به خیانت بیخیالن یا سعی کن توافق کنی باهاش یا از راه دیگ پیش برو و حتما با وکیل مشورت کن هیچ کاری سر خود انجام نده اگر هم کتک کاری میکنه حتما برو پزشک قانونی چون تاثیر داره تو رای قاضی ترک منزل هم جرمه شما در وهله اول نفقه رو بزار اجرا

بزار رک بهت بگم به عنوان کسی ک دو ساله دوییدم برای طلاق از سمت زن باید یه کفش آهنین پات کنی چون حق ط ...

سلام عزیزم من هم مث شما قربانی همسر شدم یه وام گرفته به اسم من ضامنش هم چک من رو گذاشته قسطاشو نمیده چطوری ثابت کنم که وام و خودش برداشته نه من؟خواهشا کمکم کنین