2777
2789
عنوان

شوهرش حسابی کتکش زده میشه بیایین

1207 بازدید | 63 پست

سلام خانوما من خودم مجردم و اینا حرفای دوستمه خودش نمیخواست تو نی نی سایت خودش بذاره که آشنا ببینه گفت من بذارم که بیاد نظرات شمارو بخونه

با همسرش دو روز بوده قهر بودن شوهرش میاد منت کشی اینم قبول نمیکنه و هی فحشش میده شوهرش حدود نیم ساعت هی منت کشی میکنه و اینم قبول نمیکنه آشتی کنه و هی خود طرف و خانوادشو فحش میداده پسره هم هیچی نمیگه هی میگه اروم باش تا اینکه بهش میگه اشتباه من این بوده از یه خانواده ضعیف و دهاتی شوهر کردم(خانواده شوهرش از لحاظ مالی و فرهنگی ضعیف هستن،اما پسره درس خونده و الان دکتره و به شدت وضع مالیش خوبه)دیگه شوهرش شروع میکنه کتکش میزنه اونم ناجور در حدی که صورتش اینا زخم شده،وسط کتک مرده هی میگفته دیگه چیکار باید میکردم که نکردم بخاطرت با خانوادم قطع ارتباط کردم و برات همه چی فراهم کردم،اما تو هی بهم میگی دهاتی مگه کور بودی ندیدی من چطور به سختی خودمو کشیدم بالا،خلاصه حسابی کتک خورده

حالا ممنون میشم نظر بدین که چیکار کنه پزشکی قانونی و‌….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت عجب خنگ بی سیاسته بچه ایه 

شوهرش حق نداشته بزنتش

ولی نیم ساعت ناز کشیده دوستت خودشو خانوادشم فحش داده؟

غرور و شخصیت شوهرشو خورد کرده 

همون جدا شه بهتره بچه کوچولو رو چ ب ازدواج

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

هم فحش داده ،هم تحقیر کرده ،آبا و اجداد زنده و مرده نزاشته براش ..تحریکش کرده خودش ،حالا میخواد بره پزشکی قانونی؟

درسته در هر حالت مرد نباید دست رو زنش بلند کنه ،ولی بعضی زنا با زبونشون التماس میکنن که بیا منو بزن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

والا حقش بوده ....درسته کتک نباید باشه و‌واقعا درست نیست ...اما شاید هر کس دیگه ای هم بود خوب کتکش می زد تا خرف زدن را یاد بگیره..من جای اقا بودم نمی زدم می بردمش خونه پذرش می کفتم من دهاتیم طلاقش میدم بدینش به یه شهری....والا

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است