2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

592 بازدید | 43 پست

بچه ها خیلی حالم بده بیست وهفت سالمه یه پسر چهارساله دارم میخوام جدا شم شوهرم دیگه نهایت خودخواهی وبی ذاتی دراورده دیگه اصلا بهش حسی ندارم انقد که هی تقلا زدم برا زندگی نادیدم گرفت دیگه خنثی شدم میخوام مهرمو بزارم اجرا با پسرم زندگی کنم ارامش داشته باشیم امان از مرد متکبر دیکتاتور زبون نفهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله هر چی خیر هست برات پیش بیاد عزیزم

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

انجامش بده ولی بعدش حواست باشه دیگ ازدواج نکنی هیچی باحال تراز مجردی نیست

اره من بهترین دوران مجردی داشتم کلی خواستگار خوب داشتم اخرم با این گند دماغ احمق ازدواج کردم که این شد سرنوشتم

منم با ی بچه طلاق گرفتم تکیه کن بخدا وتصمیم قطعیتو بگیر میدونم سخته 

بعدشم درآرامش با کوچولوت زندگی کن و تحت هیچ شرایطی ازدواج نکن ی ماشینی چیزی اگ تونستی بخر دوتایی مسافرت برین بگردین خووووش باشین

منم با ی بچه طلاق گرفتم تکیه کن بخدا وتصمیم قطعیتو بگیر میدونم سخته 

عزیزم از تجربیات میگی برام بچت با خودته؟مستقل زندگی میکنی یا با خانوادت تصمیمم قطعیه خیلی دارما اذیت میشم

اخلاق گندش از اولم باهاش مشکل داشتم اما دیگه صبرم تموم شده هرکاری میکنه که خلاف میل من باشه اعصابمو ...

اگه از اول مشکل داشتید چرا بچه آوردی  ؟؟

بچه هم پدر میخاد هم مادر اگه میتونی درستش کن زندگیتو بخاطر بچت بیشترین آسیب و تو طلاق بچه ها می بیند آخرین انتخابت طلاق باشه

بعدشم درآرامش با کوچولوت زندگی کن و تحت هیچ شرایطی ازدواج نکن ی ماشینی چیزی اگ تونستی بخر دوتایی مسا ...

مشکلم اینه هیچ کار ودرامدی از خودم ندارم برا همین اعتماد به نفسم پایینه موندم چکار کنم بدون هیچ سرمایه ای فقط لیسانس دارم که اونم با رشته ای که خوندم به کار نمیاد