2777
2789
عنوان

مهرهمسر

163 بازدید | 9 پست

ما حدودا یک هفته پیش باهم دعوا کردیم یعنی مقصر تقریبا همسرم بود من ازش توقع داشتم بعدش هم اشتی کردیم یعنی نذاشتیم خیلی تو قهر بمونیم‌

ولی از اون موقع تابحال انگار مهرش از دلم رفته دیگ صبحا بیدارش نمیکنم صبحونه بدم بره سرکار میگیرم میخوابم و.......

چیکار کنم دوبازه مثل قبل شم

😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل سردشدن چی بود؟ب همین راحتی

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

شما به ظاهر میگی تقریبا تقصیر همسرم بوده ولی قلبت انتظار یه عذرخواهی درست حسابی و نازکشسدن کشتی از سمتش رو لازم داشته 😅😂به اصطلاح همون لوس شدن ... 

ولی خب به هر دلیلی یا حقتون نبوده یا همسرتون انجام نداده ... این باعث این حس شده ...یه مدت کبذره درست میشه

دلیل سردشدن چی بود؟ب همین راحتی

من برای همسرم خدایششش کم نذاشتم و همیشه درکش کردم 

تو بی پولی تو فکر درگیری و همه چیی‌

خدایشش گفت پول هیچی ازش دریغ نکردم 

اما ی شب سر ی داستانی پشتم نبود منو همراهیم نیکرد و گفت تو کمبود داری

😇

شما به ظاهر میگی تقریبا تقصیر همسرم بوده ولی قلبت انتظار یه عذرخواهی درست حسابی و نازکشسدن کشتی از س ...

همسرم خیلیی نازم و کشید ها و باهم خوب شدیم 

ولیی اصلا انگار نمیتونم ارتباط بگیرم باهاش

من برای همسرم خدایششش کم نذاشتم و همیشه درکش کردم 

تو بی پولی تو فکر درگیری و همه چیی‌

خدایشش گفت پول هیچی ازش دریغ نکردم 

اما ی شب سر ی داستانی پشتم نبود منو همراهیم نیکرد و گفت تو کمبود داری

😇

@نی_نی_یار_پنج    

سلام گلم خوبی میدونم سرت شلوغه اما اگه امکانش هست میشه تاپیک های مربوط به همسرم رو پاک کنی فکرکنم نی نی سایتم رو پیدا کرده

من تگت میکنم گلم 

بخدا دعات میکنم پاک کنی

این رو پاک کن گلم

😇