2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

122 بازدید | 17 پست

سلام 

اول اینکه خواهش میکنم بخاطر سنم نگید اینجا جات نیست

من چند وقت خواننده خاموش بودم و چند تا سوال داشتم اومدم و بعد هم میرم..

من از دروس ادبیات تاریخ عربی متنفرمممم ولی همیشه نمراتم بالای ۱۸ بوده

پس رشته انسانی خط میخوره

رشته تجربی درس ریاضی و علوم مهمه و من همیشه بالای ۱۹ بودم 😐

اما از دکتر بودن اینا خوشم نمیاد.

رشته ریاضی هم عاشق ریاضی و حل مسئله هستم.اما از مهندسی خوشم نمیاد🫤🫤🫤

هنرستان هم گیجم زیاد تحقیق نکردم ولی عاشق هنر و کاوفناوری کار عملی ام .هر چیزی درباره این رشته میدونید بگید🩵

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم برمبنای این درنظر بگیر که دوست داری چه کاره بشی درآینده اینکه به تاریخ علاقه نداری وخوشت از انسانی نمیاد ولی دلت میخواد وکیل بشی خب عزیزم دیگه باید بری انسانی ولی حتما برو قلم چی هدایت تحصیلی بشی کمکت کنن که چطور انتخاب رشته کنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بله شما درست میگید منم سوال داشتم و از مشاور مدرسه نتیجه ای نگرفتم

و اینکه میشه گفت نصف مدرسه ما این سایت رو می‌شناسن و حتی عضو هم هستن ...

و من به جواب سوالام که رسیدم میرم

چون شما از من بزرگ تر هستید این راه ها رو طی کردید خواستم بپرسم.

و هرچی شما تو این سایت میگین تو مدارس گفته میشه متاسفانه و بود و نبود آدم فرقی نداره

الان مدارس خیلی ناامن هست..

تجربی فقط دکتر بودن نیست کلی رشته دیگه داره که بازار کار خوبی هم دارن به نظرم تجربی برات مناسب تره

دیگه چه شغل هایی داره؟؟

خب برو تجربی ریاضی یا انسانی لزوما که نباید دکتر مهندس بشی معلم شو

تو مدرسه اگه معلم نیاد منو میزارن  و واقعا دبیری سخته

و حقیقتا وقتی مادرمو  میبینم در کنارشم حقوقش  ...واقعا متاسف میشم 

کلی زحمت بکش گلوت بگیره  سردرد  حواست باشه این دانش آموز ناراحت نشه مادرش نیاد حرف مدیر و.....

تازه مادرم با ۲۵ سال کار حقوقش اینه 

و از این شغل زده شدم

به نظرم برمبنای این درنظر بگیر که دوست داری چه کاره بشی درآینده اینکه به تاریخ علاقه نداری وخوشت از ...

بچه بودم پلیس ولی الان اصلاااا 

بعد تبدیل شد به بازیگری اما بازیگر اون اولش حقوق ثابت نیست بعد معلوم نیست تا کی بمونی و شغل دوم لازم داری هیت هایی که از طرف مردم میگیری و ... 

الانم نمیدونم چیکاره شم