2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭😭😭

266 بازدید | 8 پست

۶هفته است باردارم حالت تهوع ولم نمیکنه🤮دیشبم بالا آوردم .دیشب خیلی استرس عصبانیت داد زدم سر یه چیزی گریه کردم .ماکارانی هم خیلی خوردم دیشب .حالم خرابه هرچی قرص دکتر برا حالت تهوع داده میخورم خوب نمیشم😞🤮نمی‌دونم چیکار کنم از دیشب بدتر شده حالت تهوعم توروخدابگین چیکار کنم فردا آزمایش پنج گانه دارم🤮امروز چی نخوردم فقط کیک و آبمیوه 🤕😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نون خشک زیاد بخور

قرص دمیترون و پنتو پرازول جواب میده معمولا

سعی کن معدت خالی نمونه حجم زیاد غذا نخور خیلی کم بخور به فاصله نزدیک

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
نون خشک زیاد بخور قرص دمیترون و پنتو پرازول جواب میده معمولا سعی کن معدت خالی نمونه حجم زیاد غذا ن ...

نمیتونم غذا بخورم از این حالت تهوع مزخرفم🤮انقدحالم خرابه یک هفته اس اصلا خونه نرفتم 🤮🤮

من از هفته ۶ تا ۱۸ بدترین ویار و حالت تهوع رو تجربه کردم . من که آب هم نمیتونستم بخورم ... هیچی برام موثر نبود . ولی برا اینکه تشدید نشه ، آش و خیار و سیب زمینی و سردیجات نخور

نمیتونم غذا بخورم از این حالت تهوع مزخرفم🤮انقدحالم خرابه یک هفته اس اصلا خونه نرفتم 🤮🤮

بخور ولی خیلی کم

زیاد بهش فکر نکن که تلقینم به بدتر شدن اوضاع کمک کنه...این روزا رو باید گذروند 

ان شاالله درست میشه

خشکبار و نون خشک خیلی خوبه اروم اروم عین ادامس بجو و قورت بده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
من از هفته ۶ تا ۱۸ بدترین ویار و حالت تهوع رو تجربه کردم . من که آب هم نمیتونستم بخورم ... هیچی برام ...

مث الان من ..منم آب نمیتونم بخورم فقط آبمیوه میخورم چنروز غذا می‌خوردم دوباره باز حالم خراب شد