2777
2789

بچه ها من زندگیم یه جوریه که خیلی سختی کشیدم

قبل ازدواجم خیلی دختر خوشحالی بودم خیلی شاداب بودم الان یه زن پژمرده ودلمرده م

34 سالمه اما هیچ امیدی ندارم اعتماد به نفسم صفره

همش به خاطر شوهرمه از بس دوسش داشتم این بلاها سرم اومده 

الان دیگه با وجود دوتا بچه واینکه هیچ پشتوانه ای ندارم حسابی باختم

مجردم ولی از ازدواج میترسم..

امضام .. لطفاً برام دعا کنید..دعا کردی لایک کن تا برات صلوات بفرستم مرسی رفقا

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میدونم شرایطت سخته و خدا به دلت ارامش بده

ولی میشه یکم از ویژگی های همسرت بگی؟

من ۲۴ سالمه و از بعد از ازدواجم خیییلی پژمرده شدم و حس میکنم هنش بخاطر عشق بیش‌از اندازه‌ای هست که به شوهرم داشتم 

میخام ببینم مثل شوهر منه همسرت؟

۳۲ سالمه مجرد 

دلم عشق و همدم میخواد 

البته ازدواج موفق منظورمه نه هر ازدواجی 

خیییلی ناراحتم 

شوهر خوب ، خوبه 

نه هر شوهری 

یکی رو مدنظر داشتم شنیدم رفته خواستگاری یکی دیگه 

از هرجهت هم توی یه سطحیم 

خیییییلی ناراحتم 😔😔💔💔💔💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

چی بگم من مجردی دوست دارم ازدواج کنم

بعدن وقتی دیگه بچه دار شدی به هر قیمتی که شده زندگی تو حفظ کن مشاوره ، صحبت خلاصه بچه ها به خواسته شما اومدن تو زندگی هم شما و هم همسرتون مسولیت دارین در قبال شون

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

درکت میکنم ،ماها که بچه داریم ،همه هی میگن بخاطر بچه باید بسازی و کوتاه بیای ،واقعا نمی‌فهمه کسی که ماهم فقط یه بار به این دنیا میایم و دلمون میخواد از زندگیمون لذت ببریم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
اگه شرایطت خوبی داری ازدواج نکن 

فقط دنبال ی کار ثابتم...هعی خواهر ولی کو کار..ن‌سرمایه دارم و ن حمایت گری..فقط خودمم برا خودم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

ببخشید میدونم شرایطت سخته و خدا به دلت ارامش بده ولی میشه یکم از ویژگی های همسرت بگی؟ من ۲۴ سالمه ...

انگار من شوهر اونم 

من نازشو میکشم من مشکلات و حل میکنم من مسئول همه چیم 

اصلا انگار اون زن منه از نقش خودم خسته شدم

شما الان تنها نیستی که به فکر خودت باشی دو تا بچه داری به فکر اینده اونا باید باشی راستی همسن منی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بعد شما سرنوشت طفل معصوم ها چی میشه عزیزم اگه از وضع همکلاسی بچم که مادر نداره براتون بگم مطمئنم همه ...

دارم همین کارو میکنم 

والبته انتخاب دیگه ای هم ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز