hhhh8 مدیر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 6273 عنوان راز | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست بچه ها من یه موردی هست تو زندگیم یه اتفاقی افتاده که هیچ کسی نمیدونه به جز رفیقم و روانشناس و روان پزشکام به نظرتون به همسرم بگم راجب به ماجرا ناراحت نمیشه تا حالا بهش نگفتم ؟ دوستم خوابه وگرنه تاپیک نمیزدم از خودش میپرسیدم 1402/10/26 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhh8 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 6273 عاره عزیزم خب حالا چی از دست ما برمیاد؟ میخای نظر مارو بدونی ک ب شوهرت بگی یا نه؟ اره دلم میخواد بگم ولی ناراحت نمیشه تا حالا بهش نگفتم؟
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3371 اره دلم میخواد بگم ولی ناراحت نمیشه تا حالا بهش نگفتم؟ بابا این موضوع برمیگرده به چندددد سال پیش نگی بهتره بنظرم چون ترس این میوفته تو دلش ک تنهات بزاره باز دست ب این کار میزنیبعد اون دیگ خودکشی نکردی یا میلی بهش نداشتی؟
hhhh8 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 6273 بابا این موضوع برمیگرده به چندددد سال پیش نگی بهتره بنظرم چون ترس این میوفته تو دلش ک تنهات بزاره با ... میل دارم ولی انجام نمیدم چیزای مهم تر هست تو زندگیم که باید بهشون برسم قرص هم میخورم کمتر از قبله ولی خب بازم هست
hhhh8 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 6273 الانم میدونه به خاطر همین کمتر شیشه میشه دم دست هست البته هست ولی خب خیلی کمتر چاقو اینا تو کابینت هستن همه قفل زدیم اشپزخونه هم قفله
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3371 میل دارم ولی انجام نمیدم چیزای مهم تر هست تو زندگیم که باید بهشون برسم قرص هم میخورم کمتر از قبله ول ... عزیزم🥲وقتی میلش سراغت میاد فکرتو مشغول چیزای دیگه بکن ب اینده فکر کن ب همسرت ب زندگیت یا خودتو با کارای خونه مشغول کن
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3371 الانم میدونه به خاطر همین کمتر شیشه میشه دم دست هست البته هست ولی خب خیلی کمتر چاقو اینا تو ک ... اها خوبه
hhhh8 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 6273 فردا پس فردا بهش میگم احتمالا نمیدونم ببینم دوستم چیکار میگه بکنم اخه اگه نگم خیلی ناراحت میشه یهو بفهمه بدش میاد از دروغ از یه طرف خب نگران هم میشه اون موقع تو مسابقه ها بود بهش نگفتم الان دارم فکر میکنم بهش بگم