نزدیک دوسال باخدای خودم قهر کردم ونمازم رو ترک کردم چکار کنم دلم صاف بشه همیشه دعا کردم قران خوندم باحجاب بودم ولی وقتی خواسته ام براورده نشد ودشمن شاد شدم منم همه چی رو کنار گذاشتم چادرم رو نمازم رو حجابم رو یکی میبینم حجاب داره چادر داره خودم سرزنش میکنم اما خودم دنبالش نمیرم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
فکر کنم تو سوره فرقان بود.... خدا میگه عبادتی که بخاطر امور مادیه پذیرفتنی نیست، یعنی گروکشی نکنید طلبکار نباشید
من خودم به شخصه نماز میخونم یا.... چون بهش نیاز دارم و ارومم میکنه
🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی