2777
2789
عنوان

حالم خرابه

80 بازدید | 7 پست

دوبار یک کارو اشتباه انجام دادم 

مجبورم وقت بزارم برای بار سوم انجام بدم 

خیلی فشار روانی داره 

اعصابم از دسته خودم خورده، وحشتناکم سرما خوردم 

چکار کنم؟ خودمو ببخشم؟ 

آروم باش و یه نفس عمیق بکس و بگو با این تنش که در من وجود ممکنه دوباره خراب کاری کنم. بعد چشماتو ببند ذهنتو خالی کن و بعد به کاری که قراره انجام بدی یه لحظه فکر کن و حالا آروم و با حوصله انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بگو چیکار کردی  ببینم درجه گناهت چنده

در مورد کارمه هر دفعه سه ساعت وقت گذاشتم آنقدر گفتن سریع سریع یا خودم حواسم نبوده یک جای کار میلنگه حالا آوردم خونه انجامش بدم، کارم باید زود تموم بشه عجله دارن 

دیگه حالم داره بهم میخوره 

در مورد کارمه هر دفعه سه ساعت وقت گذاشتم آنقدر گفتن سریع سریع یا خودم حواسم نبوده یک جای کار میلنگه ...

حالا گفتم چیکار کردی بخدا

فدای سرت بیخیال 

درست میشه اینا

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

برنامه ریزی هام همه خراب شد  سردرد شدم 😑

اشکال نداره همه اینجورین 

وای منم عصابم خورده 

کنکور دارم شبا خوابم نمیبره از اون ور صبح دیر پا میشم مهمون زیاد داریم خواهرام شلوغ میکنن کار خونه افتاده رو من 

و فوق العاده ادمی هستم که قصه میخورم الان یه هفته پیش با دختر داییم دعوا کردم بخدا هنوز دارم قصه اونو میخرم که چرا حرمت نگه داشتم نپریدم بهش 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم