2777
2789

یعنی هستن ادمایی ک تا این حد بیشرف باشن 

خیلی سخته هاا 

تو آینه به خودشون نگاه میکنن حالشون بد نمیشه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه دوست نداره؟ تو همسرشی عشقشی

از کجا فهمیدی برای جدایی هست

اسی میدونستی اگه به جادو اعتقاد نداشته باشی برات هیچ نیرویی نداره و هیچ جادوی در برابر کلام خدا قدرتی نداره

من آدم خیلی اپن مایندیم :))) اما همیشه ۴ قل میخونم تا نه به کسی چشم بزنم و انرژی منفی بدم نه بگیرم 

مگه مرض داره خودش بگیره ؟😑😒راحت میتونه بگه نمیخامت تا اینکه بره هزینه کنه فلان 

منم همین و میگم پس کی گرفته؟آخه میدونی چی شو من اون دعارو پیدا کردم به جاش یه کاغذ دیگه گذاشتم داخل متکای شوهرم بعد امروز اومدم دیدم اون کاغذی که من گذاشتم نیست بخاطر همین به شوهرم شک کردم

خسته ترینم
چرا مگه دوست نداره؟ تو همسرشی عشقشی از کجا فهمیدی برای جدایی هست اسی میدونستی اگه به جادو اعتقاد ن ...

اخه من اون دعارو از داخل متکای شوهرم برداشتم به جاش یه کاغذ سفید گذاشتم بعد امروز اومدم دیدم کاغذ نیست بخاطر همین به شوهرم شک کردم

خسته ترینم
منم همین و میگم پس کی گرفته؟آخه میدونی چی شو من اون دعارو پیدا کردم به جاش یه کاغذ دیگه گذاشتم داخل ...

خب شاید اونم مثل تو متوجه یه صدایی توبالش شده درش اورده برده ببینه چیه 

لایک نکنید .توروخدا 
خوب شاید دست کشیده فهمیده در آورده کاغذو عزیزدلم میخواست بذاره که وسه تو میذاشت هر اتفاقی بیوفته وس ...

اره آفرین منم به این فک کردم چرا داخل متکای من نزاشته

خسته ترینم