بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محیط به شدت سمی، فضای سایت وقت گیر و تا حدودی اعتیادآور، افراد با عقاید مختلف و بعضا سطح پایین، محدوده افکارشون خرافات و فـال و حس شیشم یا خواهرشوهر و مادر شوهر و خیانت و از اینجور مسائل جهان سومی. در کل وقتتو از دست میدی ولی هیچی به دست نمیاری.
بعد از سال ها تلاش و کاربر خاموش بودن و از دور خوندن سایت حتمنه با جو این سایت آشنایی دیگه...
با استفاده از عکس مورد نظرتون و موزیک مورد نظرتون تابلوی موزیکال درست می کنم و می فروشم. اگه واسه روز مرد،کادوی تولد،ولنتاین،عکس تکی یا دونفره عاشقونه یا حتی دکوری و تزئین می خواین می تونین ب من بگین. راستی، اگه کی پاپر یا عاشق کی دراما هستینم هر چند تا ک بخواین می تونم با عکس گروه یا خواننده مورد علاقتون و موزیک براتون درست کنم😉. ارسال؛رایگان قیمت:۳۸۵۰۰۰ تومان. آیدی؛@realfatma. برای امنیت بیشتر من تو خرید من تو دیوار و شیپور هم برای فروش آگهی می زارم...
محیط به شدت سمی، فضای سایت وقت گیر و تا حدودی اعتیادآور، افراد با عقاید مختلف و بعضا سطح پایین، محدو ...
تقزیبا همین ک ایشون گفت...
با استفاده از عکس مورد نظرتون و موزیک مورد نظرتون تابلوی موزیکال درست می کنم و می فروشم. اگه واسه روز مرد،کادوی تولد،ولنتاین،عکس تکی یا دونفره عاشقونه یا حتی دکوری و تزئین می خواین می تونین ب من بگین. راستی، اگه کی پاپر یا عاشق کی دراما هستینم هر چند تا ک بخواین می تونم با عکس گروه یا خواننده مورد علاقتون و موزیک براتون درست کنم😉. ارسال؛رایگان قیمت:۳۸۵۰۰۰ تومان. آیدی؛@realfatma. برای امنیت بیشتر من تو خرید من تو دیوار و شیپور هم برای فروش آگهی می زارم...