2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی ولی بهترین پیشنهادی که می‌تونم بهت بکنم اینه که هر چی سریعتر خارج بشی! حرفمو یادت بمونه بع ...

چرا؟ محیط سمی داره؟ بهم بی محلی میکنن؟

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
چرا؟ محیط سمی داره؟ بهم بی محلی میکنن؟

محیط به شدت سمی، فضای سایت وقت گیر و تا حدودی اعتیادآور، افراد با عقاید مختلف و بعضا سطح پایین، محدوده افکارشون خرافات و فـال و حس شیشم یا خواهرشوهر و مادر شوهر و خیانت و از اینجور مسائل جهان سومی. در کل وقتتو از دست میدی ولی هیچی به دست نمیاری. 

محیط به شدت سمی، فضای سایت وقت گیر و تا حدودی اعتیادآور، افراد با عقاید مختلف و بعضا سطح پایین، محدو ...

همسن و سالامم همینن ای ستا هم همینه عادت دارم برای کسی که احساسیه سخته ولی من نه

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

بعد از سال ها تلاش و کاربر خاموش بودن و از دور خوندن سایت حتمنه با جو این سایت آشنایی دیگه...

با استفاده از عکس مورد نظرتون و موزیک مورد نظرتون تابلوی موزیکال درست می کنم و می فروشم. اگه واسه روز مرد،کادوی تولد،ولنتاین،عکس تکی یا دونفره عاشقونه یا حتی دکوری و تزئین می خواین می تونین ب من بگین. راستی، اگه کی پاپر یا عاشق کی دراما هستینم هر چند تا ک بخواین می تونم با عکس گروه یا خواننده مورد علاقتون و موزیک براتون درست کنم😉.  ارسال؛رایگان  قیمت:۳۸۵۰۰۰ تومان.  آیدی؛@realfatma.  برای امنیت بیشتر من تو خرید من تو دیوار و شیپور هم برای فروش آگهی می زارم...
محیط به شدت سمی، فضای سایت وقت گیر و تا حدودی اعتیادآور، افراد با عقاید مختلف و بعضا سطح پایین، محدو ...

تقزیبا همین ک ایشون گفت...

با استفاده از عکس مورد نظرتون و موزیک مورد نظرتون تابلوی موزیکال درست می کنم و می فروشم. اگه واسه روز مرد،کادوی تولد،ولنتاین،عکس تکی یا دونفره عاشقونه یا حتی دکوری و تزئین می خواین می تونین ب من بگین. راستی، اگه کی پاپر یا عاشق کی دراما هستینم هر چند تا ک بخواین می تونم با عکس گروه یا خواننده مورد علاقتون و موزیک براتون درست کنم😉.  ارسال؛رایگان  قیمت:۳۸۵۰۰۰ تومان.  آیدی؛@realfatma.  برای امنیت بیشتر من تو خرید من تو دیوار و شیپور هم برای فروش آگهی می زارم...
اری😁

بَهححح...

ساروی کجا هستی کا... مه جانه مازرون...