2777
2789
عنوان

عاشقی

103 بازدید | 14 پست

بچه ها خیلی دوسش داشتم ولی تمام حرفش این بود دوست بمونیم و تو دوستي رابطه داشته باشیم و ازدواج نکنیم ولی من عاشقانه می خواستم باهاش زندگی سالم داشته باشم و ازش بچه داشته باشم آخرش هم باهم دعوای شدید کردیم و من خودمو بستم به قرص راحت تر بتونم تحمل کنم کاش می تونستم بهش بگم بدون تو زندگی برام درده کاش دوسم داشت کارم جوریه با پدر و مادرای جوون سر و کار دارم همیشه میگم چی میشد میومد باهم زندگی می کردیم مثل همه خیلی بهش گفتم ولی نشد کاش می تونستم یه کاری بکنم ولی هر چی از دهنم درومد بهش گفتم و الان باهاش رابطه ندارم حالم واقعا بد میشه پدر و مادرای جوون رو میبینم بهش گفتم بیا ازدواج کنیم بچه داشته باشیم می گفت نه دلم گرفته حوصله این زندگی و تنهایی رو ندارم دیگه به خدا اگه می دونستم می تونم کاری کنم که داشته باشمش دریغ نمی کردم ازش هیچی نمی خواستم فقط خودشو می خواستم الان واقعا احساس می کنم هیچ کس رو نمی تونم تو زندگیم قبول کنم احساسی که بهش داشتم رو نمی تونم به کسی داشته باشم 

دوستت نداشته حتی اکر باهات ازدواج میکردم خوشبختت نمیکرد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا از اول اومد؟ من مجبورش نکردم خودش رابطه رو شروع کرد

چون رابطه ی رایگان بوده واسش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
الان این یکی همکارم هست احساس می کنم بهم علاقه داره ولی من هیچ حسی بهش ندارم بی حس بی حسم

احساس نکن این یکو

بذار رسمی پیشنهاد بده و اگر قصدت تشکیل خونوادست اول در موردش خوب تحقیق کن بعد به خونوادت بسپار

بعنوان یک آقا اگه بخوام نظرمو بگم اتفاقا صادق بوده باهات که گفته دوست بمونیم و شفاف بوده باهات. اوضاع وقتی خیلی بد و خطرناک میشد که یهو بخودت بیای و ببینی همش دروغ بود و فریبت داده و احساساتتو به بازی میگرفته. به بهونه ازدواج کردن! 

ولی واقعیتش اینه که دوستی از اسمش مشخصه.. قرارم نیس پشت هر دوستت دارم گفتنی حس کنید این آدم ازدواج شماس و باید بیاد خواستگاری.. یه چیزایی تجربش خیلی قشنگه. و ماندگاریشم به نرسیدنه هست. ازدواج سوای از این چیزای سطحی هست ک بشه فکرش کرد. 

یکم بگذره متوجه میشین باید آدم خودتونو پیدا کنید. نه آدم کسی که اهلی کنه و بعدم یهو جا بزنه... 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
احساس نکن این یکو  بذار رسمی پیشنهاد بده و اگر قصدت تشکیل خونوادست اول در موردش خوب تحقیق ...

حسی بهش ندارم تا خودش حرفی نزنه من چیزی نمی گم یه جورایی بی حس شدم به آدما

بعنوان یک آقا اگه بخوام نظرمو بگم اتفاقا صادق بوده باهات که گفته دوست بمونیم و شفاف بوده باهات. اوضا ...

احساس می کنم بعد اون بی حس شدم 

این همکارم خیلی از همه لحاظ اکی هست من هیچ حسی بهش ندارم

احساس می کنم بعد اون بی حس شدم  این همکارم خیلی از همه لحاظ اکی هست من هیچ حسی بهش ندارم

خب  فعلا نمیتونی وارد رابطه با کسی بشی. باید بخودت فرصت بدی. رو طرحواره های شخصیتت کار کنی. بهبود بدی حس و حالتو😊

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!