2821
2789
عنوان

حاجت روایی

84 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من این تاپیک رو میزنم یه مشکل خیلی بزرگی تو زندگی دارم که باعث نابودیم شده و حتی به مرگ هم فکر کردم و گفتم خدایا زودتر مرگ منو برسون حالا به خدا توکل میکنم و به خیلی از اماما علی الخصوص امام رضا و امام حسین و امام علی و حضرت فاطمه و خیلی از شهدا توسل کردم و حتی جای دور سر مزارشون رفتم که برام دعا کنن و حاجتم از خدا بگیرن، اگه که نشد میام میگم فایده نداره نگاهم نکردن اما اگه مشکلم حل شد همینجا میگم که جواب داد اونم خواسته ای که دارم به طور کامل انشالله... در بدترین روزهای زندگیم به سر میبرم انشالله تموم بشه این روزها، برام دعا کنید 

به خدا ، امید و ایمان داشته باش ، به دلت شک راه نده 

با امید برو در خونه ی اهل بیت ، جواب میگیری

با نا امیدی و افسردگی و شک بری ، جواب نمیگیری

مطمئن برو جلو ، جوری که حتما حاجت میگیری

اگه دلت خواست تاپیک آخر من که درباره ی رسیدن به خواسته است رو بخون

از ته قلبم از خدا میخوام که کمکت کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

انشالله وقتی توسل میکنی ارزوتو براورده شده بدون، اعتقاد راسخ داشته باش که میگیری بگو تا نگیرم التماس میکنم  

منم یبار تو شرایط سختی بودم الهی شکر بزرگترین حاجت زندگیمو گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله وقتی توسل میکنی ارزوتو براورده شده بدون، اعتقاد راسخ داشته باش که میگیری بگو تا نگیرم التماس ...

میتونم بدونم چی بود؟ 

مرسی از راهنماییت  خداکنه حل شه 💔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز