2777
2789
عنوان

سریال غریبه

335 بازدید | 9 پست

سلام سریال غریبه با بازی هانیه توسلی و عبدالرضا زهره کرمانی  راجع به انرژی هسته ای سال ساخت ۷۹ کارگردان اردکانی هر چی میزنم تو اینترنت نیست کلی سایت دنبالش گشتم نیست توروخدا کسی میتونه کمکم کنه فیلم رو بتونم از جایی دانلود کنم دعاتون میکنم از  شبکه

۲میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یوتیوب سرچش کن شاید بیاره برات

نیاورد حتی رفتم یه کافی‌نت که کارش کلا فیلم عست درواقع کافی‌نت نمیشه مثل کلوپ های قدیم فیلم  وسی دی بازی میده اون هم هرکاری کرد نتونست از سایت‌های مختلف پیدا کنه 

نیاورد حتی رفتم یه کافی‌نت که کارش کلا فیلم عست درواقع کافی‌نت نمیشه مثل کلوپ های قدیم فیلم  وس ...

تو یه سری سایت ها با اشتراک گرفتن میتونی دانلود کنی از چندتا کلوپ بپرس

لطفا برای بهم رسیدن من و عشقم یه صلوات بفرستید🥺😢
تو یه سری سایت ها با اشتراک گرفتن میتونی دانلود کنی از چندتا کلوپ بپرس

والله  طرف گفت پول بده برات از یه جا گیر بیارم دانلود کنم قبول کردم ولی نتونست خودش حیرون بود چرا این سریال نیست چند تا سایت که خودش فیلم میگرفت پیام گذاشت برای این فیلم ولی بی نتیجه 

والله  طرف گفت پول بده برات از یه جا گیر بیارم دانلود کنم قبول کردم ولی نتونست خودش حیرون بود چ ...

آره یادش بخیر..من عاشق این سریال بودم...آیفیلیم هرچه فیلم مزخرف و تکراری رو میذاره وای غریبه رو پخش نمیکنه..اگه پیداش کردی منم خبرکن..مرسی

آره یادش بخیر..من عاشق این سریال بودم...آیفیلیم هرچه فیلم مزخرف و تکراری رو میذاره وای غریبه رو پخش ...

باشه عزیزم دعا کن پیدا کنم شماره ای فیلم رو نمیدونم وگرنه رنگ‌میزدم بهشون پخش کنن