2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ۴۰۳

452 بازدید | 32 پست

سلام به دوستان چندساله پشت کنکور موندم اصلا مرتب درس نمیخونم یا سرم تو گوشیه یا فیلم وسریال از سایت  دانلود میکنم میبینم ، اینا رو کنار گذاشتم باز شروع کردم به رمان خوندن ،نمیدونم چکار کنم همش از واقعیت به دورم ودرس نمبخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی تهش فقط بدبختیه.. همون روز اعلام نتایج میگی چی میشد بیشتر میخوندم 

روز آزمون میگی چی میشد 6 ماه وقت داشتم.. میخوندم 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
ینی تهش فقط بدبختیه.. همون روز اعلام نتایج میگی چی میشد بیشتر میخوندم  روز آزمون میگی چی میشد ...

آره واقعا دارم گند میزنم به آیندم تنها راه خلاصی ام کنکوره که اینم دارم گند میزنم

وای چقدر تو مثل منی

من سال چهارممه ولی هنوز درست حسابی درس نمیخونم

اصن حس میکنم یکی دیگ شدم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

وای چقدر تو مثل منی من سال چهارممه ولی هنوز درست حسابی درس نمیخونم اصن حس میکنم یکی دیگ شدم 

همین پشت کنکور موندن بیچارمون کرده ،همش بی انگیزه میشیم