2777
2789
عنوان

غده توی روده

713 بازدید | 16 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

کسی بوده که غده توی روده خودش یا نزدیکانش بوده ک برداشتن و گفتن ریشه داره باید شیمی درمانی بشه؟ترکخدا اگ کسی بوده بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی جای دیگه زده؟ چند سالشه؟

گفتن ریشه داره و باید ریشش با شیمی درمانی از بین بره.مادرم چهل و خورده ای...حالم خیلی بده تروخدا اگ کسی اطلاعاتی داره بهم بده.یعنی با شیمی درمانی خوب میشه

گفتن ریشه داره و باید ریشش با شیمی درمانی از بین بره.مادرم چهل و خورده ای...حالم خیلی بده تروخدا اگ ...

یعنی چی خب کلا بعد از همه ی عملا شیمی درمانی میکنن اگر بدخیم باشه ولی نباید چیزی از توده باقی مونده باشه وگرنه فایده نداره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ببخشید عزیزم برای مادرتون گفتن که گرید و استیج بیماریشون چنده؟

امروز فهمیدم ک متاسفانه اینکه ریشه غده مونده و این حرفا برای ناراحت نشدن من بود و متاسفانه نمونه سرطان خون نشون داده و حالا باید بره براب اسکن هسته ای و.......تروخدا فقط دعا کنید واسش الان پیشمم باید قوی باشم و گریه نکنم خودش هنوز از هیچی خبر نداره

امروز فهمیدم ک متاسفانه اینکه ریشه غده مونده و این حرفا برای ناراحت نشدن من بود و متاسفانه نمونه سرط ...

ان شاالله همه چی خوب پیش میره. میدونی عزیزم شاید از گفته های دکتر یجور دیگه متوجه شده باشیا. اخه دکتره بابای منم گفت یعد از عمل توی خون باقی مونده اثراتش واسه همین شیمی درمانی میشه. استیج دو هست بابای من.میگم شاید برای شمام اینطوره

امروز فهمیدم ک متاسفانه اینکه ریشه غده مونده و این حرفا برای ناراحت نشدن من بود و متاسفانه نمونه سرط ...

و اینکه پاتولوژیشونو چنتا دکتر انکولوژی نشون بدین . اگه دیدین حرفاشون یکیه بعد. روشهای درمان هرکدومم بپرسین

ان شاالله همه چی خوب پیش میره. میدونی عزیزم شاید از گفته های دکتر یجور دیگه متوجه شده باشیا. اخه دکت ...

امیدوارم همین باشه.من پیش دکتر نرفتم آبجیم پیش چندین تا دکتر برده و میگ فک کردن الا نمونه مغز و استخوان دارم نشونشون میدم.حالا کلا نمونرو از ازمایشگاه گرفته و برده ی ازمایشگاه دیگ.بعد جواب هر دورو ببره پیش دکتر.بعدشم میگن نمونه اسکن هسته ای و مغز و استخوان و......ولی حرف همه دکترا این بوده ک باید شیمی درمانی شه.

نمیدونم خدا میخواد چی برامون رقم بزنه.

هیچ کاری نمیتونم بکنم خیلی ناراحتم

امیدوارم همین باشه.من پیش دکتر نرفتم آبجیم پیش چندین تا دکتر برده و میگ فک کردن الا نمونه مغز و استخ ...

جواب پاتولوژیشونو اگه تونستین به دست بیارین اپلود کنین.وقتی بدخیم بوده باید شیمی بشه عزیزدلم.میفهمم حالتو.

ببین گلم بعد عمل که شیمی درمانی میشه بهش میگن شیمی درمانی کمکی . برای اینه که خدای نکرده بعدا دوباره مشکلی پیش نیاد. وگرنه قسمت سختش همون عمل بوده که خداروشکر به خیر گذشته

جواب پاتولوژیشونو اگه تونستین به دست بیارین اپلود کنین.وقتی بدخیم بوده باید شیمی بشه عزیزدلم.میفهمم ...

امیدوارم و امید دارم ک فقط مشکل از همین توده باشه و خون و جای دیگ نباشه.دکترا گفتن پلاکت خون پایینه و با فاکتورای دیگش مشکل خون هست اسکن هسته ای کنید ببینم جای دیگ هم توده هست یا نه.بابت دل مهربونت ممنونم ک انقد وقت گذاشتی و انقد با حوصله جواب منو دادی.میدونم دلت خیلی پاکه برای مادر منم دعا کن.......

امیدوارم و امید دارم ک فقط مشکل از همین توده باشه و خون و جای دیگ نباشه.دکترا گفتن پلاکت خون پایینه ...

فداتشم. ان شاالله هم مامان عزیزشما هم بابای من به حق این ماه شفا پیدا کنن. فردا شب ارزوهاس برای شفای دوتاشون دعا کنیم♥️

هروقت لازمم داشتی پیام بزار حرف بزنیم🌸