2777
2789

فقط رسیده ها جواب بدن ممنونم   نی نی سایتی های محترم🌟

بگید که چیشد رسیدید؟ بعد  چند سال؟  ایا کاتی هم داشتید بینش ؟ یا مثلا طرف  بره ازدواج کنه  یا شما برید با یکی دیگه عقد کنید ولی بازبرگردید؟ 

حالا یا خودتون یا اطرافیان  تعریف کنید   

بله من.

دشواری کشیدم تا رسیدم بهش

ولی نه کات نداشتیم.

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستان بود با یه طرف مدت ها با هم بودن بعدش یکی اومده بود گفت این تو رو بخاطر هوسش میخواد نه عشق دختره هم از پسره پشت تلفن پرسیده بود پسره هم جواب قانع کننده ای نداده بود دختره رفت با پسرعموی پسره ازدواج کرد پسر هم بعد مدتی با خواهر زاده دختره ازدواج کرد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چه دشواری؟     دعا و نذری چیزی هم کردی

اعتقاد ندارم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یکی از دوستان بود با یه طرف مدت ها با هم بودن بعدش یکی اومده بود گفت این تو رو بخاطر هوسش میخواد نه ...

عزیزم الان چربطی به تاپیک من داشت  😐  نه خداوکیل سوال تامیک رو خوندی 

مدت زمان کاتی اتون  چقدرشد؟   دعایی نذری چیزی کردی برای رسیدن بهش؟

دوهفته

نه ولی هر صبح ده دقیقه قبل اذان با خدا صحبت می‌کردم میگن این زمان (بهش میگن بین الطلوعین) بهترین زمان اجابته دعاست بهش ایمان دارم