2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

2570 بازدید | 16 پست

بچه ها امروز متوجه شدم که بخاطر پایین اومدن ذخیره تخمدانم، فقط میتونم اهدایی بگیرم. 

برای اولین بار به کلینیک ارمغان مشهد مراجعه کردم. نمیدونم خوبه یا نه؟ 

در ضمن من مشکل هورمونی هیچوقت  نداشتم و پریودام منظم بوده. ۳۷ سالمه و ۴ ساله ازدواج کردم. آخرین بارهایی که سونو شدم سایز فولیکول هام ۱۹ و ۱۸ بودن . بدون دارو. و فقط هر ماه یدونه فعال داشتم. عکس رنگی رحم هم انجام دادم قبلا لوله ام بازه. همسرمم اسپرمش خوبه. ولی متاسفانه دیگه تخمکی برام نمونده . اینقدر بهم ریختم که نگو. کسی بوده که شرایط منو داشته؟ 

من در عرض یکسال، ذخیره تخمدانم از ۰.۷۸ یهو رسیده به ۰.۱ و همین موضوع میشه دلیل ناباروری 😔

در ضمن دنبال تخمک اهدایی هم هستم. 

ممنون میشم اگر کسی از این کلینیک راضی بوده و نتیجه گرفته بگه عزیزان.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم چرا سریع اقدام به آی وی اف نکردید همون موقع که ۰.۷ بود؟

میدونی رفتم پیش یه دکتر. گفت ذخیره ات کمه ولی فرصت داری طبیعی باردار بشی. و من اصلا نمیدونستم که ذخیره زیر یک اینقدر برای طبیعی باردارشدن کمه. 

امروز یادش افتادم و گفتم چرا این دکتر بهم نگفت؟! 

من از یه شهر دیگه راهی دکترهای مشهد شدم و امروز اینو فهمیدم 

عزیزم کار خدا نشد نداره دونفر با ذخیره1صدم باردار شدن

درباره بارداری با اهدایی یه مطلبی خوندم. ولی میترسم با این ذخیره، به یائسگی نزدیک باشم و نتونم به همسرم و زندگیم یدونه بچه بدم 😔 

میدونی رفتم پیش یه دکتر. گفت ذخیره ات کمه ولی فرصت داری طبیعی باردار بشی. و من اصلا نمیدونستم که ذخی ...

الان دیگه امکان آی وی اف نیست؟

دوست منم زخیره تخمدانش خیلی کم بود بود خیلی اصرار داشت که طبیعی باردار بشه

اما دکترش گفت هرچه زودتر باید آی وی اف کنی وگرنه یائسته میشی گفت حتی الان هم دیره

خلاصه ماه اول با کلی دارو و آمپول فقط یه تخمک داشت برنداشتن

خیلی ناامید بود ماه دوم ،دوتا داشت به ناچار برداشتن از دوتا یکیش جنین شد

الان دیگه امکان آی وی اف نیست؟ دوست منم زخیره تخمدانش خیلی کم بود بود خیلی اصرار داشت که طبیعی بارد ...

خدا رو شکر... واقعا خوشحال شدم براش. 

نمیدونم برام امکان آی وی اف هست یا نه، ولی در نظر دارم پیش یه دکتر دیگه هم برم و ازش همین سوالو بپرسم. واقعا خبرت ، یجور امید داد بهم. 

خیلی سخته به آدم بگن نوبتت تموم شد 

یا اینکه به اون نقطه برسه آدم 💔

خدا رو شکر... واقعا خوشحال شدم براش.  نمیدونم برام امکان آی وی اف هست یا نه، ولی در نظر دارم پ ...

انشاالله خیر باشه

اگه بتونی بری بیمارستان زنان زایمان بهتره

دوست من ۶ سال اسیر دکترای به حساب خوبی بود که مطب داشتن

اما رفت بیمارستان آرش اونجا گروهی نظر میدن و کارشون بهتره

انشاالله خیر باشه اگه بتونی بری بیمارستان زنان زایمان بهتره دوست من ۶ سال اسیر دکترای به حساب خوبی ...

بیمارستان آرش تو کدوم شهره عزیزم؟ من ساکن خراسان جنوبی هستم. 

درباره بارداری با اهدایی یه مطلبی خوندم. ولی میترسم با این ذخیره، به یائسگی نزدیک باشم و نتونم به هم ...

اگه مشکلی ندارید دنبال تخمک اهدایی باشید 

ولی میگم فکرتو مشغول این حرف نکن

برید مراکز ناباروری شاید بهتر میتونن راهنماییت کنن یا شماره بدن

اگه مشکلی ندارید دنبال تخمک اهدایی باشید  ولی میگم فکرتو مشغول این حرف نکن برید مراکز نابارور ...

توی مرکز ناباروری بعد از این که سونوی واژینال برام انجام داد که روز دوم پریودیمم بود، دکتر گفت دنبال تخمک اهدایی باش. گفتم با دارو و اینا گفت قبلا استفاده کردی و جواب نگرفتی. ولی من فقط ۳ ماه دارو استفاده کرده بودم  آمپول سینال و  اچ ام جی زده بودم